Krb: Ake otvaranie pri 2-bokej KV ?

Ahojte, chcel by som vas poprosit o radu pri vybere krbu (krbovej vlozky). Viem, ze krb bude dvojboky a bude predelovat obyvaciu cast s jedalenskou. Otazka je ake pouzit otvaranie. Ci obojstranne dvierka, alebo z jednej strany dvierka (na cistenie) a vysuvny system na prikladanie alebo len dvierka a pevne sklo. Zaroven by som vas chcel poprosit aj o zdovdnenie a pripadne plusy a minusy jednotlivych rieseni. Dakujem :)
Odpovedať
ahoj petrr ked sme vyberali nas krb tak bobo dolezite odkial a ako chces prikladat ak ti to je jedno tak jedna strana otvaranie do boku a druha vysuv tiez je dolezite ak budes otvarat krb do boku ci tam budes mat dost miesta na otvorenie celeho okna prikladame iba stranou kde sa dvierka vysuvaju hore ked cistime sklo a vtedy otvarame aj dvierka do boku.... otvaranie do hora je fajn ked prikaldas a nemas este rozkurene a tak ti neutecie dym do izby ked sme hladali tak skoro vsetky krby boli v kombinacii do boku a dohora a aku velku chces krbovu vlozku, ake planujes sklo mame take moderne dlahe cca 90 cm a dobre to vyzera a aku vlozku si vybral? kupovali sme tuto a sme velmi spokojni a urobili nam vo firme aj navrh-vixualizaciu a videlei sme ako to bude po realizacii.... http://www.krby-rady.sk/vyrobcovia-kr... tak spravny vyber.....
Odpovedať
Vdaka za odpoved, zatial mame vybraty Kobok, typ Chopok O VD, rozmery este nemame specifikovane. Napada ma ale otazka, co sa stane v pripade ked sa pokazi vysuvny mechanizmus ? Ako sa v takom pripade riesi oprava ? U dvierok je to jednoduche ale v pripade vysuvnych dvierok, nebude potrebne rozoberat povedzme murovanie okolo krbu ?
Odpovedať
Profilova fotka
@petrrr mne zatial odporucali "mercedes" ... :) .. SPARTHERM Varia 2Lh - 4S ... ked som sa pytal na ten mechanizmus ako sa opravuje, vraj sa to da zvnutra rozobrat .. teda cez ohnisko ... teda predpokladam ze to bude mat Chopok podobne ..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?