Krb a krbová vložka

Profilova fotka
Krásný den lidičky! Mám dozaz, kdyby jsme chtěli do krbu krb. vložku, musím hledat projekty s naprojektovanou krb. vložkou, nebo se dá dodatečně nějak dořešit?? :-) Předem děkuji za informace :-)
Odpovedať
Profilova fotka
prosim hladaj vo fore, je tu uz asi 15 podobnych tem :) daj si do hladačika _ poradte aky krb, alebo akú krbovu vložku atd.... a vyhodi ti temy.. je dobre mat to v projekte, kvoli kominu....ale samozrejme, nie je problem aj ked v projekte nie je spravit tam komin a vlozku mozes osadit aj neskor... alebo sa da riesit aj externy nerezvy komin.. ale ten nie je taky dobry, ako schiedel murovany... rychlejsie sa prechladza, co ma vplyv na kvalitu kurenia.
Odpovedať
... v projekte nemusíš mať KV, no keď začneš stavať už by si mala vedieť kde ta KV bude. Pretože pod komín sa odporujúca základ
Odpovedať
Profilova fotka
Riesit sa to da dodatocne, ale ako sa uz pisalo, je dobre riesit to pred zacatim stavby, aby sa vedelo kde treba zaklad a hlavne priemer komina.
Odpovedať
Da sa riesit aj dodatocne...a vsak je rozumne vybrat projekt kde krb alebo iny spotrebic je rieseny centralne(naidelnejsie v strede domu...a je dobre vediet aspon zhruba aky spotrebic a prisposobit tomu vyber komina ktory je prevazne sucastou uz hrubej stavby.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ak nám pošlete pôdorys domu, vieme Vám ponuknúť možnosti riešenia a spoločne nájdeme také riešenie, aké si predstavujete :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?