Kotol Wolf - aké máte skúsenosti?

Zdravim Vas, chcem sa spytat ake mate skusenosti s kotlami WOLF, zvazujem kupu konkretne wolf cgw. Je dobry. dakujem
Odpovedať
@danii2 kotol OK ale servis tazko zozenies.
Odpovedať
Profilova fotka
@danii2 jeden z najlepších kotlov. Osobne som navštívil fabriku v Nemecku a namontoval cca 50ks. Šlapú bez problémov
Odpovedať
@danii2 kvalitné kotle no chabé zastúpenie na Sk
Odpovedať
Profilova fotka
@gkrivanek v tomto máš pravdu. Neviem prečo,ale mnoho servisákov sa ich bojí.
Odpovedať
@poliacik321 čo sa toho treba báť horšie kotle sú tu
Odpovedať
@atlaska Servis ťažko zoženieš?? to nemyslíte vážne? Veď ich je ako hadov! http://www.wolfsr.sk/servis/servisna-... A kotle sú to fakt dobré. Jedny z najlepších.
Odpovedať
@luxy007 Pred 4rokmi priamo wolf stranka neponukala ani jedneho. Na nete sme nasli dvoch, z nich jeden sice mal napisane ze robi aj Wolf ale odmietol prist na servis.
Odpovedať
Profilova fotka
@gkrivanek myslel som spôsob školenia. Wolf patrí medzi firmi,ktoré nevezmú každého len aby mali servisáka v každej dedine. Čiže po servisnom školení nasleduje test a praktická skúška. Ostatní Ti akurát spravia prednášku a dajú papier aj murárovi. A potom tu máme 10% servisákov a 90% spúšťačov. Veď vieš o čom hovorím.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska áno,máš pravdu. Pred 4rokmi bola iná situácia.
Odpovedať
@poliacik321 a nahradne diely klasika ako aj ine znacky roznych spotrebicov sa objednavaju z Ciech a Cesi ich objednavaju napr. z Nemecka takze cakacka vyse mesiaca :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska no mesiac hádam nie 😀 ,ale na rýchlosti dodávok dielov musia popracovať. Aj keď ja osobne nejaké diely mám.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska máš osobnú skúsenosť?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@poliacik321 spustacov čo nechávajú v bytovke výkon kotla na 26kw 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@gkrivanek áno aj..a potom takých,čo spustia,vezmú províziu a keď je neskôr problém tak ich niet
Odpovedať
@gkrivanek @poliacik321 ja som pocul dobre referencie na genomix kotly len neviem ako to maju so servisom, takisto viessmann. Ja osobne sa nato divam na nakupnu cenu, servis, skusenosti ludi, dostupnost nahradnych dielov a spolahlivost, komfort.
Odpovedať
Profilova fotka
@fricko geminox je špičkový kotol. Akurát aj cena zodpovedá kvalite.
Odpovedať
Z Wolf na výstave som mal celkom pozitívny dojem. Len to je u nás stále ešte exotika. Ako je na tom česká značka Thermona? Skladači dielov, ako Attack, alebo trošku serióznejší ako Protherm?
Odpovedať
@henry_sk @poliacik321 co viessmann ? ja by som potreboval kotol s nizkym vykonom a vysokou kvalitou
Odpovedať
Profilova fotka
@fricko wiessmann Ti viac popíše @grivanek 😀
Odpovedať
@fricko momentálne určite Vitodens 200 nový model. Mám ich okolo 10 v prevádzke Cena 2300€ doporučujem ho k zložitejším vykurovacim systémom k radiatorom je zbytočný tam stačí rada 100.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ja mam kotol wolf aj s ohrevom vody. nie som s nim spokojny kvoli ohrevu vody. ked sa mu minie zasobnik, tak niekedy zvykne nezapnut ohrev. uz u mna bol 2 x servisak, no neopravil nic. vzdy to len akoze precistil, dopustil tlak a vysledok je na nic. budem mu volat uz 3 x. Uz by som ten kotol nechcel a urcite by som ho nikomu neodporucil. hlavne ked ste pod sprchou a zacne tiect studena voda, to je zazitok na nezabudnutie.
Odpovedať
@risopalo budete mať upchatý vymennik na TUV . V 90% tach zato kotol nemôže a na vyne sú iné faktory. Upozornite nato vášho technika a doporučujem zavolať iného ,keď to tento na2x nespravil tak to už aj tak nespraví.
Odpovedať
mám geminox THRs 1-10 so 120l zásobníkom. Rok v prevádzke. Zatiaľ bez závad. Funguje bezvadne. I keď je uvedené, že moduluje od 10%, tak občas vidím aj údaj o výkone pod 10%. Počet štartov za rok bol asi 2500. Pre NED ideálny.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@gkrivanek technik kontroloval aj vymennik. Nic nezistil. Technik je obraz servisu firmy, ten kotol mi furt od wolfu obcas blbne furt. Predtym som ani nevedel ze nejaky kotol mam. Wolf by som uz nikdy nekupil. Nech je tam zle to ci ono, na novy kotol ma slapat ako hodinky. K tomu nanic servis, cela firma wolf u mna iba zle. Viem, ze ludia ked vyhodia peniaze, potom vec chvalia, no vravim, nekupujte si komplikacie od wolfa. Nechapem ake ine faktory ti mozu hrat ulohu. kotol je v suchu, voda je z vodovodu a taketo problemy nema nikto z okolia iba kotol wolf.
Odpovedať
My mame plynovy kotol wolf (kondenzacny) niekolko rokov a zatial sa nic s nim nestalo. Davame ho iba kontrolovat, takze za mna spokojnost :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?