Kotol s integrovaným zásobníkom

Dobrý deň milí diskutujúci, prosím po radu. Chceme do staršieho domu kam sa sťahujeme nový plynový kotol so vstavaným zásobníkom aspoň 42 l (teda myslím, že aspoň taký by mal byť) na kúrenie a ohrev teplej vody. Dom má 3 izbový byt cca 90 m2 plus podkrovie cca 70 m2, ktoré veľmi využívané nebude. Budeme tam bývať dvaja, možno v budúcnosti ešte jedna osoba, občas vnúčatá, na prázdniny. Potrebujeme v zime vykúriť na cca 22-23 stupňov a teplú vodu tak ako v bytovke, aby neskákala teplota a mohli sme sa vysprchovať obaja za sebou, prípadne popritom kým sa jeden sprchuje druhý môže umyť v rovnako teplej vode riad. Je to možné? Ide mi o to aby bol kotol čo najmenší a mohla som ho dať do kuchynskej linky, hornej skrinky. Koľko miesta kotol potrebuje, ak má väčšina cca 90 cm na výšku? Ďakujem veľmi pekne. 🖐️🖐️🖐️
Odpovedať
Kotol s integrovaným zasobnikom musite ratat rozmery vyska 90 a sirka, hĺbka okolo 50. Horne skrinky su 40tks takze to bude trcat. Za dalsie treba dat pod kotol nejake gulaky, magneticky filter a tym padom z vysky 90 plus komin ked cez stenu by to slo tak dalsich 15cm a minimálne 35cm pod kotlom sme na 140cm. To by bolo tiež zaujimave
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ibika28:

Dobrý deň milí diskutujúci, prosím po radu. Chcem…
@ibika28 Jedna taká téma ti tu snáď stačí, či už tá to nezaujíma čítať? https://www.modrastrecha.sk/forum/kur...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@ibika28 Jedna taká téma ti tu snáď stačí, či už…
@frantisekca áno, keby mi tam nepísali o podnájomnikoch ktorí spotrebovali veľa vody... Ak mi nemáte čo poradiť, tak ďakujem za príspevok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?