Kotol na splátky - čo k tomu potrebujem?

Ahojte potrebujem sa dozvedieť či máte skúsenosť s kotlom na splátky potrebujem kondenzačný kotol s pretokovym ohrevom na radiatorove kúrenie a ohrev vody do 2izb.bytu 56m2 do komína a nie najdrahší ale spoľahlivý ako sa vybavuje takáto záležitosť?co k tomu potrebujem?a montáž si musím už zaplatiť sama?nastala mi nečaká situácia tak to musím riešiť takto ..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@daralbajda9 ked sa pyta tak asi nie. Nie každý má v pančuche. Boa len som sa zase vytočil nad ludskou hluposťou
Odpovedať
Profilova fotka
@sasha871 Ak Ti môžem poradiť, tak zavolaj na 0850 123440, to je zákaznícka linka Quatro a oni Ti prefinancujú čokoľvek, dokonca aj ak by si kupovala niečo od súkromnej osoby na inzerát. Ale neprefinancujú Ti 100% ceny, ale cca 80% :-)
Odpovedať
@tomasko007 dospelý človek ktorý býva v dome nemá 1000 eur? Nezartuj...
Odpovedať
Isto sa da.ja som teraz dala do googla a hned mi vyskocilo viagrus na splatky takze isto sa da aj taky aky chces.cez quatro alebo home credit.
Odpovedať
@daralbajda9 ano predstav si ze su zeny co ziju same s detmi.Predstav si ze takym zenam ked dieta nezoberu do skolky su v prdeli.Predstav si ze vela vela muzov svojej zene donesie 600eur v cistom.Takze ano je vela vela rodin co ziju z vyplaty do vyplaty a tych 1000eur nemaju.a navyse ona byva v byte nie dome.
Odpovedať
@daralbajda9 polovica slovenska tak zije!
Odpovedať
@daralbajda9 clovece, teba teraz z pivnice pustili, ze netusis co sa okolo teba deje?
Odpovedať
Profilova fotka
@daralbajda9 empatia a slusnost su cudzie slova?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
@jankazb čo neslušné som povedal? Skús zohnať do práce šikovného človeka ktorý ti bude robiť pod 1200er, @gashtaan tak asi žijem v inom svete.ludi čo by robili niet @emilia25 prečo žijú sami s deťmi,sú neprispôsobiví ,či čo?
Odpovedať
@originalx tak asi žijem v inom štáte a v inej polovici.vidavsm 2-3 auta vo dvoroch,plne nákupne košíky v supermarketoch ,mladé dievčiny v obrovských autách ,potetovanych ľudí s 2mobilmi ,všade sa hovorí len o dovolenke,za barabizne zaplatia 120-150 000...ktorá polovica chodí na MS?
Odpovedať
Profilova fotka
@daralbajda9 - skus si predstavit, ze Slovensko nie je len Bratislava - skus si predstavit, ze mas co i len jedno dieta, na ktore si sam, potrebujes ho rano odlozit do skolky a vecer vybrat, medzi tym cestovat do prace .. a ked pytas 6hodinovy uvazok, aby si to vobec stihol, tak na teba vsetci pozeraju ako na ufo - alebo si predstav, ze mas zdravotne problemy/si na dochodku a rodinu nemas (alebo mas ale maju hlavu v riti asi ako ty a problemy inej osoby si nedokazu ani predstavit) To, ze jeden ma 3 auta a chodi na drahe dovolenky neznamena, ze tak automaticky ziju vsetci.
Odpovedať
@daralbajda9 ty si tomu zase dal :)
Odpovedať
@maslenka47 skus zohnať niekoho na 4hodinový úväzok, každý chce robiť min, 8 hodín kto ti bude chodiť do práce na pol dňa? A to žijem 250km of BA. A čo to je za rodina ak ta majú v riti? Rodina ti musí pomôcť. A nechcel by si prežiť moje problémy, tie Vaše tu sú také tie chrobaciky čo sa objavujú a keď ich zapucis tak zapachaju....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@daralbajda na 4 - 6 hodin by rado robilo viac ako polovica zien s detmi starsimi ako 3 roky, mladsimi ako 12. Skus tu svoju robotu ponuknut im. A k tej rodine: Rodina by ti mala pomoct, ale nie, nemusi. Musia sa akurat rodicia postarat o nezletile deti a dospele deti o svojich prestarnutých rodicov, vsetko ostatne je na baze dobrovolnosti, dobrych rodinných vztahov a moralnej urovni kazdeho jedinca.
Odpovedať
@zita19 nesúhlasím asi žijem inde a to u nás je akože hladovania dolina.radsej budú na UP, či brať nejaké opatrovne..
Odpovedať
Profilova fotka
@daralbajda9 už si svoje urážlivé príspevky neprečítas keď ich adminka zmazala, máš tu ďalšie nové... Čítaj po sebe a zamysli sa... Rovnako sú zmazané i viaceré reakcie na teba, tie neboli slušne napísané ale vedel by si co si zopár ľudí o tvojich názoroch a vystupovaní myslí.
Odpovedať
Ako moze vidiet nieco okolo seba ked si nevidi ani na spicku nosa.ach jaj ale aj takyto ludia musia chodit po svete.
Odpovedať
@jankazb ti ľudia čo im zmazali príspevky použili slová ktoré možno používajú ožrani ti najposlednejsi. Mám jednu zamestnankynu na polovičný úväzok a aj ta radšej denne na 4hodiny chodí dlhý s krátky týždeň na celý deň. A chodím po celom Slovensku taj nehovorte o špičke nosa. A môj príspevok nezmazala ani jeden,zmazali reakcie naň, treba čítať pozorne, nie len tak blablabla.. Aj to o Vás svedčí, nereagujte na fakty, ale na Vaše vymysleniny..
Odpovedať
Profilova fotka
@daralbajda zmazala som hlavne tvoj príspevok, hneď prvý v diskusii, a tiež reakcie naň, pretože všetky príspevky (vrátane tvojho) boli nevhodné a urážajúce. Nie je na nikom z nás, aby hodnotil situáciu, v ktorej sa nachádzajú ostatní. Zakladateľku diskusie nepoznáš, z tých pár viet, ktoré v úvode napísala, nemôžeš vedieť, prečo je v takejto situácii, nepoznáš všetky okolnosti, nepoznáš pomery, z ktorých pochádza, nevieš, čo všetko predchádzalo danej situácii, no napriek tomu si ju hneď odsúdil. Verím tomu, že nikto sa do podobnej situácie nedostane dobrovoľne a reakcia, ako bola tá tvoja, mu absolútne nepomôže. Sme tu preto, aby sme si vzájomne pomáhali. A keď pomôcť nechceš, dobre, rešpektujem, ale prosím zdrž sa nepríjemných komentárov, ktoré celú debatu odklonili úplne iným smerom a zakladateľka diskusie sa skoro nič, čo by jej pomohlo, nedozvedela. Prosím, venujme sa pôvodnej otázke, ktorú položila @sasha871 a ak niekto má skúsenosť s kúpou kotla na splátky, určite sa zakladateľka poteší, ak ju sem napíšete. Ďalšie príspevky mimo témy budú zmazané. Ďakujem a prajem krásny deň, Jana, 4nets team
Odpovedať
@janamartish nikoho som neodsudil.... Ale nechajme to..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?