Kotol Baxi Luna Platinum 1.24

Čaute. Posledné dni mám problémy s kondenzačným kotlom Baxi Luna Platinum 1.24, ktorý každý deň minimálne raz vyhodí chybu E 374 Sitherm Pro (kód 625). Spýta sa na Sitherm Pro prepočet a keď dám reset ide ďalej a funguje nejaký čas. Potom zasa za nejaký čas (niekedy pár hodín, niekedy aj deň) ide v pohode, avšak potom zase vyhodí túto chybu. Kotol sa potom nespustí len ak manuálne zadám reset na klávesnici. Hľadal som v manuály, hľadal som aj na internete, čo môže znamenať táto chyba, avšak nenašiel som nič. Kotol neukazuje ikonku volať technika, tak ak sa dá a vie niekto, ako by sa to dalo napraviť (možno je len niečo zle nastavené v kotli), vyriešil by som to sám, ak nie, tak by som zavolal toho technika. Ďakujem.
Odpovedať
Nikto sa nestretol s týmto problémom?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ja ho mám tiež ale nič podobné som ešte nevidel...
Odpovedať
Profilova fotka
dolezity je vnutorny kod poruchy 374 Výpočet Sitherm Pro ==================== mozne vnutorne kody: 359 Kontrolní hodnota mimo povolený rozsah 360 Vypočtená hodnota nadlimitní – nekvalitní plyn nebo příliš nízký tlak plynu 361 Vypočtená hodnota podlimitní - příliš vysoký tlak plynu 362 Poloha ventilu nad limitem - nekvalitní plyn nebo příliš nízký tlak plynu 363 Poloha ventilu pod limitem - příliš vysoký tlak plynu 364 Ionizační proud mimo povolený rozsah 365 Nastavení hodnoty R mimo povolený rozsah
Odpovedať
@mgx Hmm. A kde najdem ten vnútorný kód? Inak odkedy sa zapina aj podlahovka a nerobí len teplú vodu už sa táto chyba neobjavila ani raz. Neviem či to môže mať nejaký súvis.
Odpovedať
Profilova fotka
@kovixxx - pozri si manual k regulatoru. Ak to tam neni, budes potrebovat technika. Ak to pri kureni teraz nevypisuje, tak by som to nechal az na rocnu kontrolu+cistenie, resp. mozes zavolat do BAXI.
Odpovedať
Kotel mi hazi stejnou chybu, zhruba jednou za mesic, v manualu ani jinde jsem kod 625 nenasel, pokud prijdete na pricinu, prosim podelte se.
Odpovedať
Dobry den vsem, podarilo se prosim nekomu prijit na neco, co zpusobuje chybu 374/625? Mam stejny problem. Opravar se domniva, ze by to mohlo byt spatne uzemnenym horakem, nicmene toto uz bylo x-krat opravovano a nic, kotel stale chybuje. Nekdy za hodinu, nekdy za tyden, nekdy za tri mesice. Diky za info
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@matejutomas nasli ste nejake riesenie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?