Kotly Maga na drevo radu D - máte skúsenosti?

Ahojte, plánujeme výmenu kotla. Momentálne máme Dakon URS 29. Celkom sa mi páčia kotly Maga, ale nepoznám nikoho kto by taký mal. Máte s nimi nejaké skúsenosti? Vopred ďakujem za príspevky.
Odpovedať
Profilova fotka
@peters80 montujem ich..pokiaľ sa namontujú správne fungujú v pohode.
Odpovedať
@poliacik321 ako dlho ich uz montujes? zrejme nie su velmi rozsirene, ale maju dobru cenu. paci sa mi ich jednoduchost. ake su najcastejsie problemy s nimi?
Odpovedať
Profilova fotka
@peters80 tretí rok..problémy zatiaľ žiadne. Resp.jeden vymenený ventilátor
Odpovedať
@poliacik321 Bola to rada D? Mam namontovany kotol Maga D23, je to jednoduchy prehorievaci kotol, ventilator predpokladam ze bol v splynovacom (rada MA). @peters80 Kurim druhu sezonu, s kotlom spokojnost, aj ked nevyberal som vedome, doniesol to kurenar, ja som mal poziadavku na jednoduchy kotol a spolahol som sa na neho. S kotlom spokojnost, mam ho napojeny na 1000l nadrz cez zmiesavaciu armaturu, takze bezi v optimalnom rezime, co by malo zabezpecit dlhu zivotnost. Zatial jedina vec, co by som vytkol je chybajuca jimka na teplomer, ten musi ist az na vystupne potrubie, takisto aj termostat, co trosku skresluje teplotu spinania... ale da sa na to zvyknut...
Odpovedať
Pozeral som prave stranku vyrobcu, momentalny model D ma zabudovany teplomer, takze ta vytka uz neplati :) ja mam starsi model bez teplomera...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravím, chcel by som sa poradiť. Mám kotol MAGA D23 a chcel by som namontovať na pelety a ekohrasok. Ďakujem za rady
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
@peters80 Dobrý deň.Prosím Vás...nikde sa nemôžem dočítať ,aké pripojenie (koľko cólové ) má kotol MAGA D17 do systému.Teda vývod a prívod (spátečka) . Vopred Vám ďakujem za odpoveď a prajem Vám pekný deň.
Odpovedať
Dobrý deň, tu je link: https://magasro.sk/kotol-na-drevo-a-b... Je tam možnosť: Opýtajte sa na produkt
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?