Koľko treby miesta na rekuperaciu??? Súrne...

Profilova fotka
Čaute, dnes mi robil kurenar prípravu na napojenie TČ, len to vyviedol dosť v pravo a hore. TČ bude cca 60x60x185cm na ľavo v kúte. Takže cca 70 cm z ľavá by mohli ísť potrubia teoretická, takto by mi na pravo ostal priestor cca 80x80x150. Chcem nejakú klasickú rekuperaciu, pozeral som rozmer Sentinel, tak také niečo by som chcel, ešte ale nemám konkrétnu vybranú.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@predatorzv existujú aj podstropne jednotky.
Odpovedať
My mame Onyx, pod stropom, rozmery cca 63x70x70
Odpovedať
Profilova fotka
@alusha @slavoslav Dík, dohora koľko treba? Meter od stropu? Zatiaľ neuvažujem o podstropnej...
Odpovedať
@predatorzv daj si ju i nizsie ako 1m od stropu, lebo teraz ani netusis ako budes carovat s rozvodmi. Zaroven musíš pocitat so servisom cize nemoze byt nacapena na stenu ani na TC. Mne rekuperacia zabrala 2m2 ale mam 100kg aktivne hebedo vratane vyvodu zemneho registra.
Odpovedať
Profilova fotka
,,milujem" takéto tech.miestnosti. Nezávidím servisákovi
Odpovedať
Profilova fotka
@predatorzv Ja mám sentinel kinetic B a mám ju 1m od stropu umiestnenú v špajzy. 1meter pri takomto izolovanom flexi potrubí je bez problémov dokonca ak by som ju musel dať čo najvyššie na zapoj enie rozvodov by mi stačilo aj 50cm no bolo by to pracnejšie a pri výmene filtrov by som asi šomlík potreboval. Inak moja jednotka má výšku 55cm a šírku rovnako 55cm.
Odpovedať
@predatorzv , ja si myslim , ze miesta mas dost aj keby to ostalo ako ti zapojil kurenar s tym , ze rekuperacia by isla vlavo hore a TC by ostalo v pravo. Posielam foto ako to mam riesene na dlzke 1,6m schovane za roldorom v dolnej kupelni :
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?