Koľko by asi stálo spravenie krbu, keď komin už je??

Ahojte, chcela by som sa spytat na priblizny odhad ceny na urobenie krbu. kedze som zena, vôbec sa v tom nevyznam. chcela by som spravit do obyvacky krb. obyvacka ma spolocnu stenu so spalnou, kadial vedie aj komin z ustredneho kurenia. krb by sa mohol napojit na ten komin. viete mi povedat kolko by ma to asi vyslo?? vopred dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Cenu za krb ti nikto nepovie,lebo netusime aky krb,kolko KW,ake oblozenie atd. ALE na krb potrebujes samostatny komin,nemozes ho dat tak,ako si planujes, takze....bud dostaviate dalsi komin,alebo budes bez krbu
Odpovedať
@peta511 a ešte sa treba naučiť čítať pravidlá fóra :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ak si to das spravit krbarovi, ktory je kvalitny a robi s kvalitnymi materialmi s atestami, tak rataj s cenou prace a matelialu na obstavbu a umiestnenie krbu do 2tis E. + k tomu cena vložky. ta moze stat 500 -1000 aj 5tis ... to je na každom.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka674 Zdravím všetko závisí od použitého materiálu a krbovej vložky a aký typ krbu chcete
Odpovedať
Profilova fotka
prosím slečnu, či pani @peta511 , ak sa zamilovala do svojich krbárov, nech si zaplatí profil PRO...
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka674 len doplnim ze s tym komiom to bude najskvor tak ze ak sa nebudes moct "napojit" na ten z ustredneho kurenia. chce to foto, alebo obhliadku niekoho fundovaneho .. ozvali sa ti tu hned dvaja "pro"... na nich sa mozes obratit :)
Odpovedať
Nie, pani sa do svojich krbarov nezamilovala, len bola veľmi spokojná a spriatelili sme sa. Chcela som im pomôct, zdá sa ze nevhodným spôsobom, takze sa ospravedlňujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?