Kobok chopok TV obojstranný

Prosim Vas, mate niekto obojstranny krb Kobok Chopok TV? Chceli by sme plne zadne dvierka kvoli moznosti otvarania z technickej miestnosti no nevieme, ci je to dobra volba, ci nebude unikat vela tepla cez tie zadne dvierka do technickej... A ine plusy a minusy, velkaaa vdaka!!!
Odpovedať
plus je že nebude bordel v obývačke, je na dvierkach izolácia? mám kobok blízo ale som tam dávno nebol, ktorý konkrétny typ je to?
Odpovedať
O ten bordel nam aj ide... ak je moznost nemat ho v obyvacke... Zadne dvierka by mali byt izolovane, rozmyslame o type Kobok CHOPOK O (TV) 600/500,560 alebo 670/500,560.
Odpovedať
Obojstranne krby su konstruovane tak, aby teplo odchadzalo rovnomerne do priestoru cez oba otvory. Takze zbytocne budete vykurovat aj techn. miestnost.
Odpovedať
@majki555 ale len vtedy ak sú tam sklenené dvierka, ak sú z tech miestnosti izolované tak minimum a i to sa z objektu nestratí
Odpovedať
Do technickej by sme chceli kovove izolovane dvierka, aby teplo unikalo co najmenej do technickej, ale ide tu aj o financie je to o dost drahsie ako klasicka krbova vlozka aspon podla toho co sme nasli na nete, tak nevieme ci sa to oplati len kvoli tomu neporiadku, preto zbierame co najviac informacii... Dakujem za reakcie :)
Odpovedať
@hudko27 vložku osadiť tak aby bola celá v obývačke, tiež nasávanie a výfuk nedávať do tech. miestnosti, práve nasávanie pod vložkou musí byť úplne čisto , ináč sa znečistený vzduch dostane do obostavby, horí na vložke, a znečistí všetke výfuky a miestnosti, i cigaretový dym je videť na stenách, na intern. predajni kamnaastranet sú takmer všetke typy vložiek,poradí predajca, skúste pohľadať tam,neviem prečo by mali byť o veľa drakšie ,ak je otváranie je len z jednej strany
Odpovedať
@duzu Dakujem, nasavanie mame pripravene externe - zvonku a chceme teplovodnu krbovu vlozky, takze vyfuky nebudu. Dik za typ na stranku, na tejto sme este neboli :)
Odpovedať
@hudko27 ak nebude obostavba na teplovzduch , môžte si dať vložku, ktorá má navrchu platnu na varenie a umiestniť do kuchyne,
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?