Klepot v termostatickej hlavici

Dobrý deň, som po rekonštrukcii 2 posch. rodinneho domu a môj problém spočíva v tom že ked nastavim hlavicu na radiatore napriklad na čislo 3 a radiator sa vypne , lebo v izbe je už dostatočna teplota tak potom ked sa opäť zapina je nejaky čudný klepot . Neviem si rady čo by pomohlo , vymenili sme už ventil a neviem čo dalej. Čerpadlo ked som ubral z 2 na 1 tak to trocha menej klepe ale aj tak to nieje ono . Nema s tym niekto skusenosť ? Dík. Prikladam aj video : https://www.youtube.com/watch?v=tY4zQ...
Odpovedať
Zdarec,pozri či nemáš vymenený prívod zo spiatockou a tým pádom vratna voda naráža do termostatickej vložky.Zistis to aj tak,pri studenom radiátora pri zakureni ti začne hriat najskôr spodok radiátora.
Odpovedať
Asi budes mat pravdu ked som skusal tie co to nerobia tak zacal hriat vrch a na tych dvoch co to klepe tak zacne hriat spodok. Existuje nejake riesenie alebo to bude treba zasa sekat a prerabat ?
Odpovedať
@majdy520 bude to tak,lebo stalo sa to aj nám na jednej montáži.Riešením je -buď to vysekas a prehodis,alebo otvor hlavicu naplno.
Odpovedať
Hlavica naplno nieje najlepsi napad - niekedy je dost horuco . A dalo by sa použit toto: http://www.imperialshop.sk/HERZ-rad-H... ?
Odpovedať
@majdy520 vyzerá že áno.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?