Kde lacno kúpiť krbovú vložku?

Kto poradi kde lacno kupit krb.vložku? bud tuto: https://www.romotop.sk/krbove-vlozky-... alebo aspon rovnakej kvality a vzhľadu od ineho vyrobcu. a v priaznivej cene. vopred vďaka.
Odpovedať
1
2
7
Neviem ci toto je spravne riesenie, vyberat podla ceny. Zameriavat sa vysostne na ceny. Krbova vlozka je zalezitost na desiatky rokov, cize nie je vhodne na nej nejako setrit. My sme za samotnu vlozku Deltako dali necelych 2300€, co som bol celkom rad za tu cenu, ale cena nebolo to na zaklade coho som sa rozhodol, ze ideme do nej, co ma presvedcilo bol Full Heat system, ktory funguje tak, ze z dreva dostane tolko tepla kolko sa len da. Pozeram len, ze ty chces vacsie rozmery vlozky ako mame my, my mame 60x40x50, aky vykon potrebujes?
Odpovedať
zaujímavé že sa nik nepýta kde kúpiť lacné a dobré auto, to vie asi každý, čo od neho očakáva , to isté očakáva od každej veci, i ked dopredu nevie v čom je rozdiel
Odpovedať
o autach je plnyweb informacii, o krboch az tak nie. auto pouzivate denne, takze viete posudit aj z vlastnej skusenosti. a pred kupou prveho auta si rozumny clovek tiez pyta informacie.
Odpovedať
Natiskaju sa mi dve otazky: Checete vyssie uvedenu vlozku? Alebo chcete lacnu vlozku? Nakolko tieto dva privlastky pri uvedenom type nefunguju spolu. Tiez mam Romotop s ohybanym sklom, akurat nie su vysuvne dvierka ale normalne sa otvaraju a nebola lacna. Jedine co Vam ostava, je dopytovat cenu u roznych dodavatelov a z nich si vybrat najlacnejsiu ponuku. Ja som to tiez tak urobil, akurat som nebral najlacnejsiu, pretoze by som si ju musel doviest sam. Bral som tu, kde bola najlepsia cena aj s dopravou. P.S. Minimalna a maximalna cena zo vsetkych ponuk sa lisila o 130 EUR.
Odpovedať
@epto chcem uvedenu vlozku za co najnizsiu cenu. ak ta najnizsia cena bude nad 2000 eur, tak sa poobzeram aj po inych, rovnako vyzerajucich,...do 2000 eur.
Odpovedať
@skorecova cena bude nad 2000 EUR ( https://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=... ). pod 2000 by bolo s otvaracimi dvierkami, nie vysuvacimi. No ale urcite treba pozriet viacero vyrobcov a najst si to, co Vam bude vyhovovat a za rozumnu cenu. Kazdopadne treba rozposlat ziadosti o cenove ponuky a urcite sa bude dat cena este zjednat.
Odpovedať
Profilova fotka
@skorecova Rovnako vyzerajúcich? :-D Tuším si kupujete dekoráciu do domu a nie krbovú vložku :-|
Odpovedať
@reward ano, musi ladiť s navrhnutym interierom.
Odpovedať
Aj ja chcem nieco taketo kupit, pripadne kobok chopok.vysuv hore sa mi paci, len ktovie aku to ma zivotnost. Ved skoro kazdy pozera aj na design, ved kro by chcel mat v obyvacke nepeknu opachu za velke prachy. ☺
Odpovedať
Profilova fotka
@skorecova to je sice pekne, ze by mala ladit s navrhnutym interierom, ale nie je to vsetko, keby osobne som mal vyberat krbovu vlozku podla tychto parametrov, ktore vy pisete tak asi by som dobru kupu neurobil. Nehovorim moze sa podarit aj tak dobre kupit. Ale je dobre sa zamerat na parametre vlozky a az nasledne na vzhlad ]-( ]-(
Odpovedať
@robbs sitom vybru presla ta co som pisala hore. a uz len hladam kde ju najlacnejsie kupit. dakujem za pochopenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@skorecova nemyslel som to zle, ale asi si to tak vzala :-) Ja rozumiem, ze chces tu vlozku, ktoru si hore pisala, avsak neverim tomu, ze by si ju zohnala este za menej. Potom si pisala, ze sa poobzeras po rovnakovyzerajucich, ja som to napisal na margo toho. :-) Myslel som to dobre, chcel som ti pomoct ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@robbs v poho...len cela diskusia je o tom ako blbo vyberam...asi zbytocne tu pytať rady
Odpovedať
Profilova fotka
@skorecova nie je tu zbytocne pytat rady, da sa tu vela dozvediet, len mozno by stacilo inak formulovat otazku. Chces ju zohnat najlacnejsie, tomu rozumiem, len ked si pozries ponuky, tak ju nezozenies za nizsiu cenu, to proste musis uznat aj sama. Je na tebe, ci das za nu tolko alebo sa poobzeras po niecom inom. Ja by som nejako ine typy a znacky nezatracoval podla mna by si si nieco podobne mozno aj s rovnakymi parametrami vedela vyberat aj pri inej znacke, ale to musis uz sama si zvazit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skus pozriet http://www.jdmetal.sk/
Odpovedať
@skorecova výber konkrétneho typu je na tebe,najlacnejšiu nájdeš napr. na heuréke, vyberá sa podľa výkonu, ak na občasné zakúrenie, tak nižší výkon aby si mohla kúriť i ked je menšia zima, vložka sa totiž nedá veľmi regulovať, naložíš musí to prehorieť , nevypneš to, najúčinnejšie spaľuje pri vysokej teplote, vložku v krbe i tak veľmi nevidieť, vidíš len sklo a rám, tak veľa šťastia
Odpovedať
Profilova fotka
@skorecova áno, prepáč, vyberáš blbo... nie je to kúpa stolíka, sedačky, či televízora... zlá vložka ti môže zapáliť strechu, prípadne ťa môže udusiť! O cca mesiac, keď začne tvrdá vykurovacia sezóna, si každý večer v krimi správach pozri, ako hasiči hasia horiace domy. Budú to domy ľudí, ktorí vyberajú vložku podľa ceny. BTW: parameter kvality je účinnosť, tesnosť, servisovanie... Výkon si vyrobíš palivom...
Odpovedať
@reward ani to nepripominaj. Tych domov je aj v dnesnej dobe nespocetne mnozstvo comu ja prestavam celkom rozumiem, uz mame tolko moznosti, vidime ako sa veci maju ak nie su odborne spravene a aj tak coraz viac ludi sa furt riadi cenou :-S
Odpovedať
@reward @skorecova rovnako pozor na prilisne "priskrcovanie" pri cene prace za dielo, usetrit za kazdu cenu sa moze nepekne vypomstit. Zrovna pri ohni v dome, ktory je potrebne riadne "skrotit". Na toto si treba dat naozaj velky pozor a nelutovat ani cent. Je rozumne setrit, to schvalujem, ale nie za kazdu cenu.
Odpovedať
@reward pochopte ze vlozku sme si dokladne vybrali a teraz uz len hladame kde ju lacno kupime. to je cele, prosim uz to nerieste ci som vybrala dobre alebo zle. @kikuleenka na majstroch nesterim.
Odpovedať
Cize riesite rovnaku situaciu ako ja. Typ mate vybraty, hladate uz len najvyhodnejsiu cenu. V tom pripade ostava iba zaslat ziadosti o cenove ponuky na konkretny typ vlozky a cakat co Vam ponuknu. Pozerat aj na to ci je to s dopravou, popripade aj s montazou. Vybrat tu najvyhodnejsiu cenu a je hotovo. Ako som pisal vyssie, ja som to tak urobil (rozposlal som asi 10tim firmam) a som spokojny.
Odpovedať
Profilova fotka
Táto otázka tiež pred nami stojí. Pozeral som už nejaké krbové vložky, ale ako vidím pozeral som ich zle, zameriaval som sa na vložky, ktoré sú lacnejšie, nemyslel som si, že v tom môže byť nejaký rozdiel, no teraz tomu začínam rozumieť, že mám toho asi málo zisteného ohľadne výberu krbovej vložky. Viem si teda nejako aj sám vybrať správne krbovú vložku?
Odpovedať
Profilova fotka
@dalileos bez urážky, veľmi ťažko... :-|
Odpovedať
@reward porat ake znacky vlosiek su kvalitne a dobre.mne tiez idu robit krb a dala som si vlozku romotop nie rohovu ale rovnu s vysuvnym sklom hore.Co ty nato dobre sme si vybrali.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 tak idem po poradí... U mňa BRUNNER, HOXTER, SPARTHERM... Potom dlho nič :-D Prepáč, k vašej vložke sa nevyjadrím, toto fórum číta veľa ľudí a nepotrebujem si robiť problémy. ;-)
Odpovedať
@reward tak som asi zla vybrala a ak sa bojis tak my napis do posty tvoju skusenost este mozem to zmenit este neni nic zaplatene a vsetko sa da zmenit.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 nie, nevybrala si zle... Na tomto fóre sa často propagujú a vychvaľujú iné šmejdy :-D , buď v pohode. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D že ,, dva litre,, za krbovú vložku :-D :-D k tomu je aj kurič? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@matko101112 je tvoj problém, že na dobrú vložku nemáš... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@reward jeeej ty si ma odhalil :-) :-)
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?