Kde kúpiť radiátor inej farby ako bielej a nerezovej?

Profilova fotka
Ahojte, potrebovala by som poradit ohladne rebrikoveho radiatora. Kedze obklady v kupelke mame s dekorom svetleho mramoru v kombinacii so zlatymi "slnieckami" (ja ich tak volam, vobec sa to na slniecko nepodoba ;-) ), chceli by sme mat vsetko ladene do zlata. Podarilo sa nam uz kupit vypinace a sprchovy panel. Akurat mam problem s radiatorom, tak Vas chcem poprosit, ci neviete, kde by som nasla aj ine farby ako bielu a nerezovu. Nemusi byt za kazdu cenu zlata, stacila by aj kremova farba alebo akasi vanilkova, len aby sa to hodilo. A taktiez ak by ste vedeli baterie, lebo tie som nasla len medene, ale to je uplne ina farba alebo zlatu v kombinacii s nerezovou (ale nie je to az take podstatne ako radiator, ten bije do oci). Dakujem pekne za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme brali rebríkové radiátory z tejto predajne, a pamätala som si, že tu majú aj info o odtieňoch...mrkni na link, v xls. súbore nájdeš aj súbor s ISAN radiátormi kde je RAL vzorkovník..ale určite je to za príplatok http://www.technopoint.sk/?IDe=30387 (hádam to tu nevymažú :-))
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem ti velmi pekne, moc si mi pomohla
Odpovedať
alebo si kup speciialnu farbu na to a natri si ich ako potrebujes a mozno to vyjde lacnejsie nez kupovat radiatork v RAL farbe a sic enetusim co stoaji taka farba ale v dobrom centre kde maju farby urcite budu mat aj tieto.
Odpovedať
Profilova fotka
@pocem Uz sme si aj boli dnes objednat ten radiator :-) Velmi si mi pomohla, dakujem este raz.
Odpovedať
Profilova fotka
@andrejh0 Diky pekne. Popravde povedane, moc tomu farbeniu nedoverujem, hlavne nie tomu svojmu :-) predsa len to nikdy nebude take pekne, ako od vyroby a ak sa to po par rokoch zacne olupavat, tak to ma porazi...ale aj tak dakujem za napad :-)
Odpovedať
@blondiee83: ale coby potom za par rokov namalujes na inak aby sa ti hodil k inym doplnkom alebo ke dbde moc zle zavesis nanho zrkadlo a budes mat v kupelni velke zrkadlo
Odpovedať
Profilova fotka
@blondiee83 ;-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?