Kam umiestniť krb?

Ahojte, poprosim Vas o radu. Nevieme kam mame umiestnit krb. But varianta 1. k stene, alebo varianta 2. do priestoru obyvacky.Chceme hlavne spojit uzitocne s prijemnym posedenim :-) Krb chceme pouzit na prekurovanie miestnosti v prechodnych obdobiach. Ziadne ventilatory ani prieduchy, otvorenie dveri do miestnosti, nakolko sa jedna o bungalov. Umiestnit ho k stene a teplo bude prechadzat vsetkymi miestami, alebo aj ked sa umiestni do priestoru teplo od krbu prejde miestnostami rovnako? dakujem za nazor
Odpovedať
Ja by som ho dal podla variantu c.1, ak teda nebude este treti obrazok :) V druhom variante posobi krb ako riadna bariera a doslova tam zavadzia.
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite variant 1.. Variant 2 je ale riadna "(urcite by to admin vymazal)"..
Odpovedať
Variant 1:-)
Odpovedať
V projekte bol náš krb podľa varianty 1, po zmenách obývacieho priestoru sme urobili niečo medzi tými dvoma variantami ale krb zostal P-roh s výsuvom. Nedávali sme žiadne prieduchy nakoľko teraz vykúrime do hodiny celý dom. Záleží ale na rozdelení priestoru a ten rovnaký nemáme. Fakt je že tá 2-ka vyzerá na obrázku dosť brutálne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My to máme presne ako vy variant 1. A vyzerá to super. Krb vidno z celej obývacky, z jedálenského kúta, nikde nezavadzia, a neni ani pri telke. Takže toto by som volila ja...variant 1. Bez pochyby variant 2 je fakt hustý :-N Pozri kde máš sedačku, ako ďaľeko od krbu. Asi by si tam dlho sedieť nevydržala.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Asi by som volil variantu 1...Ak zhanate aj krbara tak som Vam k dispozicii ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
som tiež za variant jedna... chapem, o co tomu , kto to navrhol ( 2) islo, lebo tiez mame 3 stranny krb a je to fakt efektne.,ale tu by to bola päsť na oko.. jednoznacne by to zbytocne zmensilo a predelilo priestor... a zavadzalo by to.. taky krb ma zmysel ak sa da na koniec existujucich priecok, ale umelo tam vytvarať vyčnelok sa v tomto pripade vazne nehodi... takze č.1 :) A teplo tu pojde rovnako, toho sa neboj, to nie je zase taka vzdialenost, vykuris s tym rohovym aj kuchynu :)
Odpovedať
Profilova fotka
určitě 1, 2 je opravdu takova bariera v ceste...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?