Kachlová pec od firmy Biofire

Rada by som sa spytala či niekto z vas nemá skusenosti z firmou Biofire. Chceme si u nich dat zhotoviť pec. Aku maju pracu, ako ste spokojny s vykurovanim. Kazde info potesi. DAKUJEM
Odpovedať
Profilova fotka
dobrá voľba odporúčam, lepšieho kachliara nepoznám
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
@candracka dobrý deň, dali ste si zhotoviť pec u biofire? ak áno prosím o odpoveď ako ste spokojní. Ďakujem
Odpovedať
Áno mame od nich pec. Sme fakt spokojní. Robota, prevedenie, kvalita práce skúsenosť a prístup fakt na 100%. Možem vrelé odporučiť.
Odpovedať
@candracka Ďakujem za odpoveď. Ste ma potešili. Chceme kachlovú pec ako hlavné a jediné vykurovanie domu, tak máme trošku obavy. Pán Bartoš nám tvrdí, že to ozaj vykúri celý dom komfortne a že nebude prehriata izba kde je pec. Máme malý dom. Ak Vás môžem ešte poprosiť ako to máte vy? Dokurujete aj iným zdrojom tepla? Koľko krát v zime prikladáte? Je v izbe pri peci normálne teplo, nie veľmi vysoké? Ďakujem, budem veľmi vďačná za odpoveď.
Odpovedať
Pán Bartos ma pravdu. My mame veľký poschodový dom a jedine kúrenie mame touto pecou. Spravili sme si rozvody na radiátory, ale nenahodili sme ich a uz bývame 5 rokov. Dôležité je zateplenie a to mame 16cm a muž povedal keby vtedy vedel dá 20cm. Ale postačuje úplne ta 16cm. Teplo mame veľmi príjemné. V zime kúrime každý deň a to večer. Je pravda ze sa to treba naučiť. My sme sa to prvý rok fakt učili. Ale teraz je to super. Veď keby ste ju uz mali kludne poradím ako na to a sami si to vysperkujete. A keď neni uplna zima a nemrzne kúrime raz za dva, tri dni. Podľa toho ako teplo je vonku.
Odpovedať
@candracka ďakujem za odpoveď aj za ochotu. áno aj my zateplíme 20 cm, dom je z tehly tak by mal dobre akumulovať. Dám potom vedieť keď bude pec hotová 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dobrý deň, prosím Vás ešte o info, či máte digestor a či Vám nevyťahuje dym z pece.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dobrý deň, prepáčte ze som nereagovala, ale neprišla mi info ze mi niekto píše a ja sem vôbec nechodím. Iba ak mi pride info ze mi niekto písal. Asi je to uz pase a pec ste uz urobili, digestor mame ale nič nevťahuje. Uvidíte budete spokojna. Ja by som to nemenila. V celom dome je úžasne teplúčko, ale nie neznesiteľne. A pán Bartos je fakt super odborník.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@alena5555 Dobrý deň, prosím ako ste nakoniec dopadli s tou kachľovou pecou u firmy Biofire? Ste spokojná a aké máte prosím skúsenosti? Ďakujem.
Odpovedať
@annacab dobrý deň, už sme ju prvú sezónu používali a sme spokojní.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?