Jotul . ako spravne kurit?

poradte prosim vas, kto mate doma JOTUL F3....ako spravne postupovat pri zakladani ohna? kurenie skor ,,rekreacne,, ako postupovat pri kureni,ktore klapky kedy pootvarat? atd..prosim nejaky navod ! aj aby sa nezacmudili dvierka zvnutra, co robit a ako? este pre nas spanielska dedina..... dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
je tu uz o tomto tema, nezalezi velmi na krbe, system je popisany uz v inych temach.. hladala si vo fore??? nebavi ma opakovat kazdu zimu to iste, kuk sem... a citaj. https://www.modrastrecha.sk/forum/kur... kto vam robil krb, tak vam mal spravit aj instruktaž a spravit s vami prve zakurenie a vsetko vysvetlit. tak sa odovzdava krb !
Odpovedať
http://jotul.com/sk/navody/osem-rad-k...
Odpovedať
Profilova fotka
my mame F3TD, ked rozkurujeme, obidve páčky na maximum, ked zacne horiet tak hornu dávam na stred a spodnou uz podla potreby, ale vacsinou nechavam obidve tak na strede vykonu. A na noc uberem aj z hornej trosku a spodnu necham tak na 1/3 vykonu, nech to moc nedusi, ale nech to aj vydrzí hriat co najdlhsie.A aby sa nezacmudovali dvierka, ked uberete na vykone tak sa budu zadymovat, ale ak pridáte vzduchu tak sa sklo vyčistí, ale sklo sa da jednoducho vycistit aj suchymi novinami, prípadne trochu popolu na ne a s tym pretret sklo, samozrejme vo vychladnutych kachliach, a ak by ste kurili v nich nonstop tak popol stačí tak raz za týžden vybrat, ale vždy tam treba nechat tensiu vrstvu, prípadne pri prvom zakurovaní dat na spodok piesok , aby bola chranená spodná mriezka pred priamim ohnom. Môžete si prečítat aj tu nejake rady http://www.energoportal.cz/forum/pevn... @sonabernathova 8-)
Odpovedať
V navode, ktory byva prilozeny ku kazdemu vyrobku to mas popisane ;-)
Odpovedať
@johny14 reguláciu horenia musíš robiť na základe teploty spalín, to že ty dáš páčku do nejakej polohy , pre iného neznamená nič, má iný ťah komína,treba si naštudovať ako správne kúriť napr tu: file:///C:/Users/DUANZU~1/AppData/Local/Temp/ako_spravne_kurit_drevom.pdf
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu akoze ti ma hacknut PC ? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.kachliar.sk/viete-kurit-v-...
Odpovedať
@majkoj takto : www.obeckrivan.sk/download_file_f.php....
Odpovedať
@majkoj v pravidlách fora sa píše , že sa nemajú dávať odkazy na IN. stránky, platí to i pre návody?to nie je reklama na výrobok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?