Je lepší plynový alebo elektrický bojler na vodu?

Profilova fotka
Staviame dom prízemie a podkrovie, kúriť budeme (častejšie) drevom alebo plynom. Teraz sa len nevieme rozhodnúť ako budeme ohrievať vodu, či si dať elektrický bojler na nočný prúd alebo plynový.Poradte ďakujem
Odpovedať
Ak budete mať plyn, tak samozrejme plynom. Ak by bola krbová vložka teplovodná, dá sa aj ňou. Elektrinou to vychádza najdrahšie.
Odpovedať
My sme 3 byvali v panelaku, kde sme platili 30,-/mes. Teraz sme v dome, oproti tomu co sme mali tam mame tu bojler kt. ide LEN na nocny prud od 22.25 do 06.25, co v pohode staci, dalej vodaren, ktora spina za kazdym splachnutim, lebo ma malu nadrz, svetlo na dvore niekedy ide celu noc lebo zabudnem, TV ide dcere noc-den, pocitac s pridavnym hardiskom nevypinam, dalsi TV, rura, wifi ruter, mirovlnka a podobne hluposti v StandBy rezime, pracka ide kazdy druhy den. Platime 43,-/mes. A to uz bolo 1 zdrazovanie.
Odpovedať
Ahoj! môj názor je že keď budeš kúriť plynom,tak sa ti neoplatí ohrievať vodu el.prúdom!Potrebuješ 2 tarifnú sadzbu a tam preplácaš na mesačnom poplatku!
Odpovedať
kanvor. to sa mi az verit nechce :D a este mi napis ze mate preplatok :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?