Je Energetické centrum zlé?

co si myslite o energetickom centre v com su zly???preco sa ludia chcu odhlasit??co je pozitivum a co negativum???oplati sa k nim prejst??
Odpovedať
Sonike aka zaujata odpoved. 10% nespokojnych prehlasi 90% spokojnych? Spokojný človek sa nema preco ozyvat a vychvalovat. DObre vieme, že to tak proste funguje a nebude pisat taky clovek na net. "dokonca som zažila osobnú skúsenosť, kedy nechali zmluvu podpísať človeku, ktorý je nesvojprávny." to asi nechal popdisat externy obchodak ktory ponuka ich zmluvu ale v tom pripade h treba spolocnosti nahlasit. A pokial ma doklad o nesvojpravnosti tak urcite pristupia k zruseniu zmluvy. JA u nich zmluvu ma, nasa uspora je az 170€ rocne, takze v nasom pripade to par centov nie je. Treba si jasne porovnat ceny v jednotlivych sadzbach a tak si to pozriet. Cenniky na 2012 maju od zaciatku roku na stranke. Viazanost maju na 1,2,3, a 5 rokov. Takze o com tu je rec. Kazdy ma moznost si vybrat. A ak chces zrusit pred ukoncenim viazanosti? Ved jasna vec ze budes platiti pokutu, to mas vsade. Poziadaj napr. UPC alebo TMobile ukoncit zmluvu pred viazanostou. Tam su take palky ze sa im radsej dobrovolne upises na dalsich 10 rokov . Ak podpisujes viazanost, firma na tu dobu na teba vynalozinejake naklady. Takze ak to chces narusit je logicke ze musis za to vies nejake aj nasledky. Co je na tomto nepochopitelne.
Odpovedať
Je to veľmi, veľmi neseriózna spoločnosť. Nikdy v živote !!! mám s nimi osobnú skúsenosť nebudem to tu rozpisovať ale radšej by som si svietil petrolejovou lampou ako podpísať s nimi zmluv. NIKDY !!!
Odpovedať
Osobne neviem posudit, ci su dobry,alebo zli... Ale asi by som sa im radsej vyhybala, lebo sa mi nepaci ich neferove jednanie, doslova agresivne ziskavanie novych zakaznikov a klamanie. Udivuje ma, ze sa tato firma ponizila az tak nizko,ze potrebuje klamanim ziskavat zakaznikov... Tiez sme uvazovali o nejakej zmene, ale ked si vyberiem dodavatela, tak chcem,aby jednal ferovo a seriozne.
Odpovedať
http://www.podnikam.webnoviny.sk/ekon...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Mám skúsenosť s energetickým centrom, a vôbec nie som spokojná, na písomné zrušenie zmluvy do 3dní nereagovali vôbec, na viacnásobné telefonické urgencie odpísali že nemajú čo rušiť, nakoľko takú zmluvu neregistrujú a aj napriek tomu poslali po pol roku šeky na zaplatenie energií. Odhlásili automaticky odberateľa z SPP a ZSE, cesty späť niet. Iba pod pokutou aj keď zmluvu neregistrujú. Po osobnom kontakte /v Bratislave/ na ich sídle sa zistilo, že majú inú zmluvu s našimi osobnými údajmi ale bez nášho podpisu. BOL SFALŠOVANÝ. Ale obyčajný človek je chudák, ktorý musí dokázať že to nepodpísal (notárom overený podpis+náklady na cestu atd...) No des!!!! Určite by som nikomu nedoporučila energetické centrum ani keby mali reálne 50% ušetrenie ceny energií.
Odpovedať
Profilova fotka
@create96 Suhlasim s tebou v tom, ze spokojni ludia o tom nebudu vypisovat na nete, ale tu to konci. Energeticke centrum su podvodnici, ktori vedome klamu ludi a obzvlast sa zameriavaju na starych ludi, ktorych najlahsie oklamu! Ano so zmluvami behaju externi obchodaci to je pravda, ale co to meni na veci? Reprezentuju svojho zamestnavatela t.j. Energeticke centrum. Energeticke centrum si ich vybera, skoli a v nesposlednom rade aj plati! Pride mi to, ze pracujes v Energetickom centre a bud si tiez zmagorena alebo tomu uprimne veris a to by bolo este horsie.
Odpovedať
Pozrite si cez obchodny register kto je predseda predstavenstva spol. Energeticke centrum, a.s., potom dajte si vyhladat firmy, v ktorych je tento pan konatelom... 66 firiem, z toho viac ako 2/3 je v likvidacii. Myslim ze obraz si vie kazdy spravit sam + tak medialne negativne prepierana firma, ze aj keby vsetky tie "zle veci" v mediach neboli pravdou, tak aj tak by bolo nemozne sa z toho ocistit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?