Infrateplomer za 11€

Zdravim, niekto tu spomenul infrateplomer za 11€, ktory je momentalne v akcii v Kauflande. Isiel som okolo, tak som ho kupil. Za tu cenu som bol zvedavy, ci bude vobec fungovat. Zda sa, ze funguje a dokonca je celkom dobre pouzitelny na zistenie, ci vam neprefukuje okolo okien/dveri atd. Ja som nasiel jedno miesto na vchodovych dverach a jedno miesto na dverach na terasu, kade mierne fukalo. Len som meral teplotu ramu cca. kazdych 10cm okolo dveri, bezne to bolo okolo 15°C. Na tych dvoch miestach som nameral vyrazne menej (okolo 9°C). To som meral, ked bolo vonku -10°C. Samozrejme, ze infrakameru za 3000€ to nenahradi, ale za tu cenu :-)
Odpovedať
Este fotky
Odpovedať
@jarosujo a co si cakal, ze to nerozozna studene miesto od tepleho? :) Na najdenie chladnejsieho miesta na rame dveri presnost nepotrebujes...
Odpovedať
@gashtaan Ja som to radsej vysvetlil viac po lopate, aby sa to dalo pochopit :-) Pre vela ludi su to jasne veci, ale mozno nie pre kazdeho.
Odpovedať
@jarosujo ja mam tento: http://www.ebay.com/itm/Non-Contact-D... Tiez za par korun, da sa na nom nastavit aj emisivita. Ked tu bol clovek s profi termokamerou, skusali sme porovnavat teploty z tychto dvoch zariadeni a rozdiel bol max par desatin stupna. Keby som si s tymto odsnimal co potrebujem bod po bode a zakreslil si to na stvorcekovy papier, dokazal by som spravit kvalitny termosnimok :)
Odpovedať
este to teraz maju aktualne?
Odpovedať
@atak77 Od stvrtka je akcia, este by to mohlo byt. A tak isto maju v LIDL supravu na opravu poskodenych laminatovych a drevenych parkiet, ale to este nemam odskusane.
Odpovedať
@atak77 ked nezozenies kup tento: http://www.ebay.com/itm/GM300-Digital... Je to to iste, len ina farba plastu ci nalepky, akurat si na to z ciny par tyzdnov pockas.
Odpovedať
vdaka chlopi
Odpovedať
Profilova fotka
nevyzera to zle, skoro ako na aliexpresse ;-)
Odpovedať
Už ho mám doma. A kúpil som si za rovnakú sumu aj ten merač vzdialenosti, funguje dobre a presne a má aj funkcie na výpočet obsahu a objemu.
Odpovedať
Profilova fotka
@atak77 kupil som ten merac v kauflande, normalne odpadavam, ked vidim tie cisla, co mam v dome a ze kde mi uteka teplo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?