Elektricke podlahove kurenie vyber

Ahojte , staviame domcek , straty 3,2 kw, a teraz nam liali podlahy ,mam pripravene vsetko na cidla a stavu do podlah ,, chcem poprosit o typy , recebzie, skusenosti , zhanam firmu , vyberam znacku, kazdy typ, rada , skusenost pomoze , ideal trnavsky kraj nue je podmienka
Odpovedať
1
2
Mame zatial nasmerovane na ondolia folie od firmy inter clima, ale chcem si este nechat poradit, viac hlav viac kapusty
Odpovedať
@duronsan skús osloviť @kranex
Odpovedať
Profilova fotka
@duronsan Robili sme Heatflow. Z časti svojpomocne - položenie fólií a ich poprepájanie v podlahe, ostatné urobil elektrikár - zapojenie termostatov a v rozvádzači. Funguje bez problémov. Dávali sme ich pod betónový poter (cca 6cm). Ale dá sa aj priamo pod plávajúcu alebo dlažbu.
Odpovedať
@laco17 mas cca predstavu kolko bola finalna cena?
Odpovedať
Mate este skusenosti, aka znacka ,ktora firma, cena?
Odpovedať
Profilova fotka
@duronsan Materiál bez roboty (svojpomoc) na úžitkovú plochu 168 m2 bol za cenu cca 2,5 tis.EUR. Fakturoval mi to kamarát aj robil projekt (výpočet strát - návrh rozmiestnenia a prepojenia fólií). Na fotke vidno vykurovacie fólie prekryté PVC fóliou tesne pred betonážou poteru.
Odpovedať
Profilova fotka
@laco17 Čo bude umiestnené na tých vynechaných miestach?
Odpovedať
Profilova fotka
@duronsan ja som dával na poter vykurovacie rohože 150w/m2. Najlepšia cena bola od fy.Hakl. 400e aj s termostatom na 35m2 s výkonom 1,7kw
Odpovedať
@roman77 na poter rohoze 150W/m2 to je trochu silne. - jedine ak do kupelne. Ja mam v kupelni 80W/m2. V izbach mam folie 60W/m2 od fenixu priamo pod plavajucou podlahou a vcera tu bol jeden chlapik z modrej strechy aby videl ako to funguje - tak sme pridali na termostate - a podlaha sa z 22.5 zohriala na 25 asi za 1 hodku - a to uz bolo dost citit ze hreje.
Odpovedať
Profilova fotka
@duronsan my mame folie Heatflow, dodala nam ich a aj instalovala firma Grolmus a spol. s r.o. z Prievidze. Max. spokojnost, Tepelne starty domu 1,75 kW, vykon folii 3,2 kW. Vedel som kde budem mat nabytok, tak folia je vsade kde sa chodi s min. medzerami preto ten vyssi vykon. fotky mozes pozriet v mojom albume. folia je pod poterom. byvame rok a sme max. spokojni, je to prijemny pocit ked chodis po teplej podlahe.
Odpovedať
Profilova fotka
@roman77 Vynechané miesta pri stenách sú pod budúcim nábytkom. Inak, toto sú samoregulačné fólie. Ale na poschodí máme časť "klasických" Heatflow.
Odpovedať
@jozopan vasa cena za kurenie cca?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Je nuekto ,kto si to robil uplne sam? Zistujem ze sa daju tie folie aj s komplet prislusenstvom objednat za 1/3ceny ako sk z ebay ci aliexpres
Odpovedať
Profilova fotka
@mr79 tak to si píš, že to je trochu silné, už si niekedy chodil bosý po lávových kameňoch? :-D :-D :-D
Odpovedať
@duronsan ja som si to robil komplet sam. Folie Fenix 60W/m2 priamo pod plavajucu podlahu + rohoze pod dlazbu. Komplet vsetko cca 2500 Eur, z toho 9 TFT terpostatov cca 600, rohoze tusim s celkovym vykonom 190W, 360W a 480W a folie o celkovom vykone tusim cca 4 kW. Bral som to z CZ - nasiel som shop kde to bolo cca o 30% lacnejsie ako na SK, ebay a aliexpres som neriskoval v tomto smere. @roman77 tak to je zbytocne davat tak silne a malo to byt asi lepsie nadimenzovane, ci nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@mr79 čo myslíš tým "lepšie nadimenzované" :-)
Odpovedať
@roman77 ze nepouzit take silne.
Odpovedať
@mr79 prosim ta vedel by si poslat kde si kupovat tu podlahovku???
Odpovedať
Profilova fotka
tychto sympatickych sikovnych manzelov to ,,svojpomocne,, vyslo na 2200eur ,aj s 10ks dotykovymi termostatmi,okrem roldorov,vane a kychynskej ,to slo durch vsade,cele dve poschodia...len som im to nastrihal a nakabloval..
Odpovedať
Co to znamena svojpomocne?
Odpovedať
@kranex svojpomocne? Zhanali si material , ci pokladka?
Odpovedať
@kranex takze Ty si tam bol s nimi a stihal a kabloval ? oni si to "svojpomocne" az natiahli na zem? Plus das cenu, ale nedas kolko m2 aleboaposn vykon to bolo.
Odpovedať
@matessko2 mas to v IP
Odpovedať
Profilova fotka
@duronsan material som doviezol,oni ulozili izolaciu na zem,folie som nastrihal,napojil kontakty a kable,a oni s tenkym olamovacim nozikom rezali kanaliky v izolacii a ukladali tam privodne kable,tym majitel usetri za cloveka ktoreho by platil za takuto neodbornu pracu a este si to takmer vzdy spravi lepsie(vsak to robi pre seba)
Odpovedať
@mr79 das aj mne kontakt?vdaka
Odpovedať
@duronsan mas to v IP
Odpovedať
@mr79 ahoj ahoj, tiež to budem mať ako ty, môžeš aj mne kontakt? Mám nacenené z Fenixu na 1700 aj so 6termostatmi digit.
Odpovedať
Profilova fotka
@cvoky8 neries este kurenie,zacni uz kopat. :). Dnes dalsi tvoj sused stiahol ornicu a ma aj lavicky uz ;). V tom spodnom rade chybas uz len ty. ;-)
Odpovedať
@jankazb he he, dnes mal aj vykopané a vybetónované základy. Ja musím začať v peknom počasí nakoľko sa začína výkopom pivnice a tak treba aj trošku sucha :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@cvoky8 to si ale asi este pockas ;)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?