Eco elektrické radiátory - máte skúsenosti?

Mám otázku, máte niekto skúsenosti s eco elektrickými radiátormi? Je spotreba energie naozaj nízka ako "garantujú"? A vyhrevnost? Ak máte nejaké skúsenosti prosím napíšte, hľadám alternatívu kúrenia do starého domu. Vďaka 😊
Odpovedať
@snickerska92 dementne dristy za to by mali zatvarat, eco radiator neexistuje, elektricky ohrievac je elektricky ohrievac, nic ine. Cim kuris teraz?
Odpovedať
@snickerska92 Dom poriadne zatepli, a potom bude spotreba elektriny bude nízka a bude to ekologické. Výhoda elektrických radiátorov je ich nízka cena, preto nekupuj nič drahé. Dom sa navrhuje ako celok, vrátane kúrenia.
Odpovedať
@sysell momentálne kúrim krbom- je v jednej izbe a nie sú prieduchy. Elektrický radiátor som chcela na dokurovanie ostatných izieb. Budem tu bývať uz iba rok preto rozmýšľam nad nejakou "lacnejšou" alternatívou.
Odpovedať
@snickerska92 ak nema dom ustredne kurenie tak el ohrievac je jedina moznost, stoji to nejake peniaze ale nic leacjesie a jednoduchsie neie je.
Odpovedať
@snickerska92 Ak to má byť jeden rok, pokojne kúr drevom a elektrinou. Elektrický radiátor používaj ten čo máš alebo kúp najlacnejší, všetky hrejú rovnako. Úsporný elektrický radiátor je podvod.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
odporúčam z vlastnej skúsenosti HeatPal Marble Blackline infračervený ohrievač
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?