Odpoveď na príspevok od savz_58:
Zdravým majstrov. V prvom rade chcem upozorniť, ž… @savz_58 porozmýšľal by som nad inym riešením, ten sdk a osb tam nieje len tak na srandu, navyse 2,5cm je dost malo na pohodlnu pracu s CU potrubim... ale to je len moj nazor, pockaj nech sa vyjadria aj ostatny.Odpoveď na príspevok od savz_58:
Zdravým majstrov. V prvom rade chcem upozorniť, ž… @savz_58 A priviesť elektrinu a CU potrubie od povale?Stačilo by vyfrezovat len kúsok a na kondens by ti potom stačilo vyfrezovat ovela menšiu ryhu uz v spade do odpadu.Odpoveď na príspevok od savz_58:
Zdravým majstrov. V prvom rade chcem upozorniť, ž… @savz_58 najjednoduchsie, bez frezovania, bez vsetkeho, je dat tie klimy na obvodove steny, alebo aspon bokom na obvodovu stenu (kde sa klima dotyka, moze ist rurka a neni ju vidno) a rurky viest vonkajskom. Pri prvom obrazku v tom nevidim problem... A 3 klimu by som dal tiez na obvodovu so samostatnou jednotkou...Odpoveď na príspevok od minoo:
@savz_58 najjednoduchsie, bez frezovania, bez vse… @minoo áno nad tým som premýšľal tiež a z obrázku to vyjde ako najlogickejšie riešenie, ale presne na celú tú obvodovú stenu ide vstavaná skriňaOdpoveď na príspevok od rkorba:
@chinatech @minoo chalani v kazdom vasom prispevk… @rkorba železo je základ! A Diky za info