Doporucte krbovu vlozku

Prosime o doporucenie krbovej vlozky so skusenostami. Pomer cena a kvalita. Dakujeme
Odpovedať
Kobok, Jotul
Odpovedať
Profilova fotka
@modroockovci už mi prešlo všeličo cez ruky, v posledných rokoch je môj top jednoznačne HOXTER http://www.hoxter.eu/sk/produkty/krbo...
Odpovedať
@majki555 a mas aj doma od nich dajaku?
Odpovedať
@reward dakujeme skoda ze tam nie su uvedene ceny
Odpovedať
@modroockovci Keď uvidíš tie ceny, tak ti čočky vypadnú... :-D http://www.dmstudio.sk/sites/default/...
Odpovedať
@chrobak7 auuuuuuuuu :-p :-p :-p :-p :-p
Odpovedať
@modroockovci Tak, ako skoro u všetkého, aj u vložiek sú lacné šmejdy, bežné mainstreamy, a kvalitné až luxusné za mastnú cenu. Prirovnal by som to k autám. Lacné vložky z rôznych marketov sú ako staré Felicie. Nikdy nevieš, čo sa na nich pokazí a ako budú fungovať. Potom máš strednú cestu - mainstream, ktorú si kupuje väčšina ľudí, napr. Kobok, . To sú všetky tie Kie, Fabie, Oktavie. Vložky ako ten spomínaný Hoxter patria už do skupiny drahších, ak nie luxusných - to sú Audiny, Volva a Mercedesy. Ten sa oplatí, ak krb budeš využívať naozaj intenzívne. Ja som kúpil vložku Deltako. Neviem, či je kvalitná, ale čítal som dobré recenzie a cenovo bola pre mňa ešte akceptovateľná. Celý krb aj s obložením ma vyšiel na 4500 €.
Odpovedať
@chrobak7 a vlozka cisto kolko stala?
Odpovedať
@modroockovci Mám Deltako L60, stojí to 2280 €: http://krby-deltako.sk/krbova-vlozka.php Porovnateľný (veľkosťou a konštrukciou - t.j. výsuvný) je Hoxter ECKA 67/45/51h za 3688 €.
Odpovedať
Profilova fotka
@modroockovci načo by tam boli ceny? To nie je e-shop ;-) @chrobak7 dobrých recenzií ti na tomto fóre za víkend napíšem stovky, no touto cestou ja nejdem :-)
Odpovedať
@reward iba hladame alternativy netreba zas veci zbytocne preplacat tak ako pisal chrobak7
Odpovedať
Profilova fotka
@modroockovci ved prave, netreba "zbytocne" preplacat. :-) Zelám šťastnú ruku pri vybere ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@reward Ceny na to, aby záujemca vedel, či má zmysel ísť tým smerom alebo nie. Jasné, že ani v predajni Ferrari nie sú ceny na autách, ale tam bežný človek nezablúdi. Normálny človek nevie, čo je Hoxter. Viem, že vy si stojíte za tým svojím a všetko ostatné je pre Vás aušus. Ale netreba zatracovať ostatných, ktorí sa rozhodnú pre obyčajnejšiu značku. Mnohé nie sú o nič horšie ako tie Hoxtery. Nech si každý vyberie vložku podľa svojho úváženia a koľko mu peňaženka dovolí. Prečo by mal mať niekto iba tú Vašu značku, keď aj iná mu poslúži takisto dobre. Ale dobre, beriem, že vy, ako krbár pracujete len s tým, čo poznáte a máte overené. A ani tie recenzie netreba podceňovať. Nemyslím si, že recenzie píšu len fiktívne osoby.
Odpovedať
@chrobak7 ved prave hladame realnych ludi ktori maju s danym krbom skusenosti a maju to doma
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 presne ako píšete, pracujem s tým, čo mám overené... Overené nie tým, že mám doma jednu a žiadne iné nepoznám, ale overené 25 ročnou praxou a cca 900 stavbami. Lebo ten kto má novú Daciu a nikdy nejazdil na Mercedese, netuší, aký je rozdiel... JUKO znamená Juraj Kováč - slobodný kachliar, ktorý robí len tie značky, ktoré sám chce a nie je ničím otrokom. Kedysi som bol, stálo to za prd :-D Nebudete mi veriť, ale ak by som preferoval inú, lacnejšiu a dosť preferovanú značku, bol by som na tom finančne lepšie. No tie roky ma už naučili, o čom to je, urobiť raz a mať do smrti pokoj... A najdôležitejšie pre mňa je: "tešiť sa na stavbu". Neviem, či to chápete, toto je pre mňa najdôležitejší parameter pri výbere vložky. Preto radím, čo radím.. Okrem Hoxtera aj Brunner, Spartherm, či ďalšie. Lebo otázka znela: Doporučte vložku / pomer cena - kvalita. Toť môj názor ;-) Ešte poznámka k fiktívnym recenziám: Som na Streche tuším 3,5 roka, každého nového zákazníka sa pýtam: kde ste ma našli? Tých zo Strechy bolo dodnes cca 100... Myslím zrealizovaných! Otázka znie: čo robím zle, že mi nepíšu do každého fóra o krboch recenzie??? Nie, že by som po tom túžil :-D lebo vymyslený zákazník je žiadny zákazník. :-x
Odpovedať
BEF
Odpovedať
@reward O Vašej odbornosti nepochybujem a viem, že máte veľa skúseností. Máte recenzie aj inde, len o tom neviete, napr.: http://www.porada.sk/t194957-krb-do-n... Na MS ste aktívnym členom, preto aj tu je najviac doporučení.
Odpovedať
@modroockovci Kobok Chopok, majú rôzne prevedenia. Svokrovci majú Kobok 10 rokov neviem či aj viac nie a okrem menenia šamotu pred rokom čo rozbili hádzaním dreva, nič mu nie je. Ja mám tiež. Síce prvú sezónu ale spokojnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme RICHARD LE DROFF - PALATIUM 3. Zatiaľ sme kúrili len prvú zimu, ale zrovna bola fajn zima. Spokojní sme, neviem to inak kvantifikovať.
Odpovedať
Plechove vlozky pri zohrievani a ochladzovani vydavaju praskavy zvuk a samot praskne tiez po rokoch. Liatinove by na tom mohli byt lepsie.
Odpovedať
@chrobak7 @modroockovci tie ceny v tom cenniku neberte vazne. co som pozeral ja co mam, tak ta cena bola nizsia ako uvadzana v tom cenniku. asi to zalezi aku vam da predajca potom zlavu, alebo ako vam to vie predat on sam.
Odpovedať
@bromid samozrejme ze nie, ved to je potom o najdeni naj ceny, skor ide o skusenosti ludi s danymi vlozkami
Odpovedať
@kajo873 dakujeme mas to pekne urobene
Odpovedať
@modroockovci tak ja ma tu hoxter vlozku a za mna uplna spokojnost. obsatvbu krbu mam akumulacnu, takze to pekne hreje aj ked uz nemas ziadne drevo. obcas sme aj spavali v obyvacke :-) cez vikend
Odpovedať
@bromid dreva zo stavby bude snad aj na 2 az na 3 sezony :-D , ale pochopili sme
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?