Čo vás vyšiel krb na klúč robený firmou?

Profilova fotka
čo vás prosím vyšiel krb na klúč robený firmou? máme taký klasický, nič moc výnimočné, krbová vložka tuším 700€, kameň 260€ + cena za zvyšok, dokopy 2500€. Je to málo či veľa na bratislavu? dík
Odpovedať
Profilova fotka
to je podla mna velmi dobra cena a este aj na BA. ale samozrejme zalezi aj od toho aka je to vlozka a aky budu pouzivat material.
Odpovedať
My sme platili 70 tis. za robotu i vlozku a prieduchy do hornych miestnosti. podla mna je to super cena.
Odpovedať
Profilova fotka
a ake firmy odporucate? tiez uvazujeme nad krbom, tak zhanam referencie...dakujem
Odpovedať
Ja by som doporucila firmu Habitat Francais, ktori predavaju krby znacky Philippe. Ide o francuzske krby, rovnako aj kamen na oblozenie sa tazi vo Francuzsku. Zastupcovia na SK su velmi ochotni...
Odpovedať
Profilova fotka
Nas stal krb na kluc (od pocitacovych navrhov a vizualizacii az do konca vratane montaze) asi 80tisic Sk pred 3 rokmi (v BA). Mame ho od Krby Galik a sme velmi spokojni, s panom Galikom sa dobre spolupracovalo aj na dialku co bolo pre nas dolezite kedze sme v zahranici. Galik bol celkovo jednym z najserioznejsich dodavatelov s akym sme sa pocas stavby stretli. Aj moji rodicia maju od neho krb. Je z Brezna ale robi po celom Slovensku.
Odpovedať
ahojte, nam robila firma century.sk , su sice z Novych Zamkov, ale vela realizacii robia aj v okolo BA, nam to robili v SC. Boli sme pokojny pristupom majitela, jeho napaditostou - mozem len odporucat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
potrebujem dat spravit krb na kluc, jednoduchy, rohove presklenie, bez prieduchov.. viete mi prosim odporucit firmu posobiacu v okoli BA?? diiiiiik!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?