Čo poviete na tuto cenovu ponuku...

Profilova fotka
Dali sme si vypravovat cenovu ponuku na kurenie... a tu je... Radiatori su zo spodnimi vyvodmi VK-21-600x600 4ks VK-22-600x1000 1ks VK-22-600x2200 1ks VK-22-600x1200 1ks VK-22-600x1600 2ks VK-11-600x600 1ks rebrik rovny 650x 1800-1ks Rozdelovac radiatorovy 5 okruhovy+skrinka podomietkova 1ks Rozdelovac radiatorovy 6 okruhovy +skrinka podomietkova 1 ks H- kus +termostaticka hlavica 10 ks ventil rohovy + spiatocka rohova 1 ks rura medena 22+izolacia 35 m rura alpex al + chranicka 120 m Bojler 150 l 1 ks expanzna nadoba 35 l 1 ks Cerpadlova skupina pre spiatocku kotla 1 ks Trojcestny ventil 1 ks adapter 16/2 48 ks kotol na pelety eko hrasok kusove drevo 1 ks ROBOTA+MATERIAL SPOLU 7000 eur Je to fajn? Ci radsej hladat niekoho ineho?...
Odpovedať
Profilova fotka
@kotatko201 chýba mi tam názvy výrobcov. Lebo napr. je obrovský rozdiel v radiátoroch. Turecké alebo USS? Rozdelovač nerezový? H.kus Čína? Danfoss? Atď.
Odpovedať
Profilova fotka
@poliacik321 tak som zistovala.. vysledok... radiator - viessmann Termostaticke hlavice- ivar Rozdelovac - mosadz bojler -qterm obehove cerpadlo -grundfos Kotol asi budrus - so zasobnikom na pelety a ekohrasok... - ale ten este nemame v cene povodne v cene je len nejaky plechovy...
Odpovedať
Profilova fotka
postrehy?... nazory?...
Odpovedať
@kotatko201 kúrenie čisto el.káble a fólie,+80l bojler na TUV spolu všetko aj s robotou 1900e. Čo máte v projekte?
Odpovedať
Profilova fotka
@kotatko201 no ak to je novostavba, tak v žiadnom prípade radiátory a zásobník na pelety alebo ekohrášok - ale ako sa hovorí proti gustu žiaden dišputát
Odpovedať
Profilova fotka
@puxo je to novostavba a nechapem preco nie?...
Odpovedať
Profilova fotka
@kotatko201 ak si za radiátory, tak škoda ti to vysvetľovať - je tu takých diskusií mnoho a ja osobne som názor už vyjadril, že radiátory do novostavby jednoducho nepatria už len z dôvodu špatenia každej miestnosti kde je radiátor zavesený na stene - fuuuj. Oveľa účinnejšie, krajšie, jednoduchšie kúrenie je podlahové. Osobne som býval v bytoch len s radiátormi a keď som išiel stavať dom, tak som nad iným ako nad podlahovým kúrením ani nerozmýšľal, takže preto nechápem ľudí, ktorí sa dávajú do novostavieb radiátory - ale neber to osobne - je to len môj názor. Ak si dáš teraz radiátory, tak za pár rokov to už na podlahové nezmeníš a tých ušetrených pár 100Eur ti za to myslím, že teraz nestojí.
Odpovedať
Profilova fotka
@kotatko201 cena je prijateľná
Odpovedať
@puxo @kotatko201 Podlahovka bude urcite lacnejsia. Tiez nechapem ludi, ktori si dobrovolne davaju radiatory do novostavby, prznia si vzhlad a zmensuju plochu dom a este za to priplacaju.
Odpovedať
@kotatko201 Ahoj. Radiátory jsou podle označení české Korado, typ Radik VK... K ceně se nemůže nikdo reálně vyjádřit, protože musíš nejdříve uvést přesný typ toho kotle. Tam se bude jednat o dost velkou položku. Po přepočtu z krachujícího Eura :-D na tvrdou českou korunu :-D :-D :-D ( 190.000 Kč ) je to na první pohled přiměřená cena, ale pouze velmi přibližně. Ten kotel tam bude hrát obrovskou roli. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My cakame na ponuku od nich tiez. A chceme mat podlahobku na prizemi a v kupelniach a na poshodi chceme radiatory. Mnoho nasich znamych si dalo len podlahobku v celom dome a lutuju to, hlavne ked mas male deti, a v zime susis pradlo,pripadne rychlo daco potrrbujes vyschnut a nemas susicku.
Odpovedať
@sussie259 zbytočne si to komplikujete, dajte podlahovku do celého domu a ešte Vám zvýši aj na sušičku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dodik85 no my sme mali predtym vbyte tiez iba podlahovku a teraz v byte mame iba radiatiry a toto je dobry kompromis.
Odpovedať
@sussie259 ja len preto, lebo radiátory a podlahovka potrebujú 2 rôzne teplotne spády(teplota do radiátorov musí byť omnoho vyššia ako do podlahovky), čo predražuje kúrenie a nejaké extra výhody z toho neplynú.
Odpovedať
Profilova fotka
@dodik85 to je pravda,, ratame dole s 8ikruhmi kurenia , hore asi so 7..
Odpovedať
Profilova fotka
@sussie259 nejde o okruhy ale o teplotu - kotol musí vyrábať dva druhy teplej vody čo je oveľa drahšie ako keď robí len napr. 35C vodu do podlahovky aj na prízemí aj v podkroví. Ale vidno, že máš svoju pravdu a keď ti povie 100 ľudí, že je lepšie dať podlahovku všade, tak ťa asi nahovárajú na nejakú kravinu, lebo len ty máš pravdu, že na prízemí je najlepšie kúrenie to podlahové ale akonáhle vyjdeš po schodoch už je najlepšie kúrenie s radiátormi, že? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sussie259 my sme dali nakoniec podlahove do kupelky a radiatori na v novostavbe nevadia... a uz kurime a nelutujeme... typ kotla mame Buderus poloautomat so zasonikom a ano asi to bola najdrahsia polozka... :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?