Cena za nové odvody vody, plynu a kúrenia

Profilova fotka
je normalne, pytat za nove odvody vody, plynu a kurenia spolu s kotlom 1800 eur????? Ok- kotol 700 eur, ale za co je tych zvysnych 1200 eur??!!! Je to malicka kupelna- je mozne, ze by do nej zauctovali 100m(!) PPR rura kadejakeho materialu za neskutocne ceny???? :-O chyta ma panika :((((
Odpovedať
Profilova fotka
Hladaj dalej-skus viacero firiem ci majstrov a nechaj si urobit cenove ponuky-na kompletnu pracu aj s reviziou,pripojenim a spustenim kotla s peciatkov (tu ti moze dat len plynar co ma na to papiere) aby ti potom este dodatocne neuctovali kde co. Kazdemu povec na rovinu-chcem cenovu ponuku na komplet prace az pokial za vami zatvorim dvere a skor ako o rok vas nechcem vidiet :-) O rok koli revizii a prehliadke kotla. Treba byt obozretny a nedat sa-nic nedas za tie ponuky. Len pozor ak by ti nahodou niekto dal az prilis nizku cenu-za tym by som hladal nejaku kulehu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@figurka1985 Skus aj v profesionaloch. Popytaj sa tam. Mozno tam najdes aj od vas z okresu niekoho.
Odpovedať
Profilova fotka
@figurka1985 Ahoj toto iste mi tiez rozpraval jeden znami ktoremu kurenar zadrel tiez takuto strasnu sumu a pytal sa ho ze preco tolko ma zaplatit za kotol ved on si ho zozenie sam za polovicnu cenu a on mu nato povedal ze jemu sa to potom neoplati ist montovat ked on nedoda svoj kotol :-)Daj si spravit urcite viac ponuk a uvidis sama.
Odpovedať
Profilova fotka
ked odratam cenu kotla, tak to vychadza na 1100 eur- za demontaz starych trubiek, a montaz novych PPR rur, a kadecoho a zapojenie kotla?.... Je to normalna cena za takuto pracu? Napr- za montaz geberitu si pytaju 50 eur, pricom- tam dali len 4 skrutky. Murar, ktory nam obmuroval geberit- zase pyta tiez za geberit- ale on sa na nom narobil, na rozdiel od tamtych akoze "vodarov" a "plynarov".....
Odpovedať
Profilova fotka
@figurka1985 Ťažko povedať, či je to veľa, keď nepoznám, podmienky /dĺžky,počet vývodov, koľko sekania, či je tam aj cirkulácia, či ide len o ohrev vody a lebo aj kúrenie a pod./. 100m PPR je na jednu kúpelňu určite veľa. Z tvojho príspevku sa ale nedá nič bližšie vyšpecifikovať. U nás je bežná cena aj s materiálom za vodoinštaláciu a kanalizáciu cca 25eur/vývod, samozrejme za hrubý rozvod. Montáž geberitu, batérií, ventilov a sifónov sa účtuje samostatne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?