Cena práce za podlahove kurenie

Profilova fotka
Dobry den, mame ponuku na montaz podlahoveho kurenia, cena iba za robotu je 7€ za m2 plus zapojenie rozvadzaca 50€/ks a zapojenie kotla 100€. Je to primeraná cena? Jedna sa o dvojpodlaznu stavbu spolu cca 420m2 kurenia.
Odpovedať
Profilova fotka
420m2? Dvojpodlažná bytovka :-p ? Bude treba viac detailných info,čo všetko práca obsahuje (fólia, dilatácie, sekanie rozvadzačom), typ kotla atď. Pri vode sa mi ale cena zdá byť OK.
Odpovedať
Profilova fotka
@halagacka.peter kondenzacny kotol viesman presny typ neviem, v cene by malo byt vsetko spomenute plus polystyren
Odpovedať
Ak je 7€ za komplet pracu, cize penetracny nater + asfaltove pasy + folia + EPS + folia s rastrom, alebo panely + montaz PEX-AL-PEX rurok + finalny poter, tak cena je OK..zapojenie je tiez OK..samozrejme je dolezita kvalita prace :)
Odpovedať
Profilova fotka
@4wowa4 poter v tom urcite nieje, to bude robit ina partia, a hydroizolacia to ani neviem, musim sa opytat ale mam pocit ze nie
Odpovedať
@mikella Ak je to za polozenie folie na polystyren, natiahnutie trubiek a prípadné sekanie do steny, napojenie na rozdelovač,tak 7€/m2 je dobrá cena, Bežne sa berie 8€ za m2 a vyššie. Ak je to aj s položením polystyrénu, tak cena je fantastická.
Odpovedať
Mne robili 140m2 za 1900€ aj s materiálom tj. fólia, trubky, sekanie, pripojenie rozdelovača a natlakovanie vzduchom.
Odpovedať
@mikella zalezi to od toho, aka je komplikovana realizacia, kolko je potrebne sekat, ako su rurky od seba vzdialene, aka je pokladka EPS - len v jednej vrstve, alebo v dvoch? Aka hrubka EPS sa ma polozit? Kolko izieb? Kolko vyklenkov - vyrezavaciek atd. ci je v cene aj pokladka hydroizolacie , ... @acsr kolko z toho bola cena za pracu?
Odpovedať
@dominik_boksansky presne sa nepamätám, ale pôvodná ponuka bola 900€ materiál a 750€ robota, celkovo si potom vypýtali 1900€ (už neviem čo tú cenu navýšilo)
Odpovedať
@acsr môže poprosiť kontat na firmu čo ti robila to kúrenie ďakujem
Odpovedať
@andrea228 poslal som Vám telefón do pošty.
Odpovedať
Hm, neviem to nikde najst, co ak je to podkrovny dom? dava sa podlahovka (teplovodna) aj na druhe podlazie?
Odpovedať
@dusantt ano, podlahovka dole+hore je vhodnejsie riesenie, ako kombinacia podlahovka+radiatory, lebo to sa komplikovano reguluje a je to nehospodarne riesenie kvoli velmi rozdielnemu teplotnemu spadu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
no osobne nemam rad radiator.. prasi sa na neho.. aj do neho, podla toho aky, cize tato odpoved potesila, vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
@acsr mozete mi dat prosim kontakt na firmu kto Vam robil podlahove? dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Mali sme rovnaku cenu ☺ @acsr
Odpovedať
A cena 20€/meter komplet robota pkus material je moc? Myslim jedine co v tom neni je eps.
Odpovedať
@cotibebemore ja som mal cenu 20 eur/m2 komplet montaz(vratane pokladky eps,tlakova skuska) + material (zrkadlova folia,metalicke pasky na spojenie folie,2xrozdelovac 6-okruhovy,dilatacny pas na stenu,chranicka ,potrubie pex/al/pex 800m,uchytky,2xskrinka rozdelovaca do steny,potrubie pex/al/pex 32mm 16m). Polystyren hrubky 24cm 1.np a 4cm 2.np navysil cenu o 10.4 eur/m2
Odpovedať
@cotibebemore ak mas na to cas a si trocha zrucny, spravis to sam. Ja som od napenetrovania, cez hydroizolaciu, separacnu foliu, 24cm EPS, termoreflex folia, 450m trubky 16x2, rozdelovac 8 okruhov, dal za tyzden dovolenky. Makali sme ja a zena. V utorok robia poter. Plocha je 102m2. Cele ma to stalo 2300€, cena len material. Cize cca 22€/m2.
Odpovedať
@romanc mne kurenar vravel ze v tej cene je vsetko okrem eps, zle som sa vyjadril. Ale dom mam o dost vacsi 10#12 a dve poschodia
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
zdravím vás...mám podobnú otázku,tak to hodím sem... chcem sa opýtať na jednú vec,aj keď presne odpovedať asi nejde...riešim na mojej stavbe (bungalov 150m/120m-5 izieb) okrem iného zapojenie kúrenia+vody+predprípravy...dostal som ponuku na 9900,- euro - 6700,- materiál + 3200,- robota...jedná sa o položenie systém. dosky+potrubia ,predpríprava na plyn -kúriť sa bude elektrikou,zapojenie vody 2x kúpelňa +kuchyňa +prívod/odvod v malom kaderníckom salóne (1x umývací box+wc),dotiahnutie vody zo studne+rozvod do wc,prípojky 2x pračka+sušička,umývačka...v kúpeľniach to bude 1x vaňa,1x sprch., kút,1x dvoj umývadlo,1x obyč. umývadlo,2x wc -jedná sa len o montáž prívodov a odvodov,neobsahuje to aj montáž sanity...samotné objednané diely majú byť kvalitnejšej výroby-nie poľsko... je tá cena cca primeraná .???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?