CALEO vykurovací film

Mate niekto skusenost s vykurovacim filmom Caleo? Alebo vie niekto poradit nieco ine na elektricke vykurovanie? Dakujem :-)
Odpovedať
odpoviem len na druhú časť otázky. infrapanely, termokáble, elektrický kotol, priamovýhrevné el. telesá, el. bojler, alebo fólie iných výrobcov (sú drahšie ako caleo) , je ich fúra.
Odpovedať
@slavoslav myslela som ci ma niekto skusenost a vie poradit nieco ine pokial nema skusenost s caleo, ale dakujem za odpoved :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež by som uvítal skúsenosti z týmto filmom na vykurovanie.Má ho niekto namontované v dome ?
Odpovedať
@aschu niečo iné - my máme iné, teplovodná podlahovka, zdroj elektrina komplet kúrenie stálo 1300 €
Odpovedať
Profilova fotka
Môžem, aschu, ja....? :-D Nerobil som s Caleom, ale s Ecofilmom od Fenixu... Táto fólia (alebo ak chceš FILM) je vhodná najmä na rekonštrukcie resp. dodatočné zmeny vo vykurovaní. pretože sa dáva až na poter a hneď pod parketu (a, samozrejme, fóliu). Žiadne búranie... http://www.fenix.sk/pages/sk/produkty... Výhody: rýchla a jednoduchá montáž, hodia sa skoro všade (pokiaľ máš, samozrejme, nízke energetické straty!), nie je tam ten klasický zotrvačný efekt podlahových kúrení, lebo sú hneď pod parketou. Takže nahrievajú sa takmer okamžite (cca 20 - 30 min) a tak rýchlo aj chladnú... Nevýhody: Nie je tam ten klasický zotrvačný efekt, lebo sú hneď pod parketou. Takže nahrievajú sa takmer okamžite (cca 20 - 30 min) a tak rýchlo aj chladnú... :-D VYŠŠIA cena v porovnaní s odporovými káblikmi - v niektorých prípadoch až o 50 - 70 %. Opakujem: ak nemáte dobre izolovaný dom (múry, stropy, podlaha, okná...), ani nešpekulujte o takomto kúrení... Vhodné do energeticky úsporných resp. ešte skôr do nízkoenergetických domov. 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?