Byc 07 termostat - nastavenie

Chcel by som sa spýtať, či nemá niekto skúsenosti s byc 07 thermostatom ? Neviem si s ním rady, ako ho správne naprogramovať. Mám elektrické podlahové kúrenie (dvojtarif). Elektrikár mi zapojil termostaty tak že pri VT sa termostaty automaticky vypnú, avšak pri opätovnom zapnutí pri NT sa zapne len displej ale kúrenie nie..
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ci mame rovnaky problem, ale riesili sme nespinanie vyhrevnych spiral. Tiez mame dvojtarif, nam ale pri VT vypina kotol, nie termostat. Ved keby vyplo iba termostat kotol by bezal (minimalne cerpadlo). Nie som elektrikar, ale mal by vypinat spotrebic.... Neviem co bolo kde ponastavovane, ale iba som precvakala medz druhmi prevadzky a spiraly zapli. Dnes uz spustili i bez mojej pomoci. Termostat mame Siemens. Tiez som sem davala ziadost o pomoc v sobotu, nakoniec som to zvladla sama.
Odpovedať
Problém u mňa je, že keď nejde termostat nejde mi ani podlahové kúrenie- u mňa to s kotlom nemá nič spoločné nakoľko mám elektr. podlah.kúrenie.
Odpovedať
Profilova fotka
programovanie ti asi nepomoze, pretoze tento termostat pravdepodobne po vypadku napatia (power failure), ktore ti zapojil elektrikar neprejde po nabehu do rezimu Power-grid-enabled [napajanie obnovene], ale do defaultneho rezimu -> tzn. bez kurenia. Skus na chvilu vytiahnut zapnuty kotol z elektriny, ci sa to bude spravat podobne. Ak ano, tak vies riesenie, zapnut niekde v programatore rezim obnovenia stavu po vypadku napajania. AK sa to neda, tak kupujes novy termostat :)
Odpovedať
takže podarilo sa mi nastaviť termostat aby po vypnutí pri VT naskočil znova do režimu kúrenie. Takže už len prísť na to ako sa nastavujú časy kedy má termostat začať kúriť a kedy vypnúť..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?