Brunner HKD 2.2 XL SK

Ma niekto skusenosti s tymto produktom? chceli by sme nim vykurovat ustredne kurenie podlahove aj radiatory v prizemnom dome o ploche 300m2, ma niekto skusenosti ako by to slapalo, prikladacie intervaly,mnozstvo a pod pripadne vie niekto poradit nieco podobne inej znacky?
Odpovedať
brunner je dobrá voľba veľa lúdi ich chváli najlepšie si to dať vypočítať kúrenárovi alebo kachliarovi.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer. Brunner je veľmi dobrá značka, no treba dodržať celú technológiu Brunnera (elektronika, čerpadlá s pod.) a potom je to bez problémov. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankalc v mojich albumoch nájdete zopár fotogalérií, aj s teplovodným Brunnerom, aj ako hlavný zdroj vykurovania s prikladaním cca 5 kg dreva raz za 12 hodín ;-)
Odpovedať
@reward Mna by zaujimalo ci pri kombinacii s AN moze sluzit ako hlavny zdroj tepla celeho domu? A mate skusenosti aj s tymto konkretnym?
Odpovedať
Profilova fotka
@jankalc Nie, túto konkrétnu "megamašinu" som ešte nerobil, mám na svedomí zatiaľ HKD 4.1 HWM, B7, B8 a samozrejme kozubové vložky. Každé ohnisko kachľovej pece od Brunnera môže byť použité. samozrejme s AN, aj ako hlavný zdroj kúrenia, či už do podlahy, radiátorov, alebo aj na úžitkovú vodu. Samozrejme prepočet je nevyhnutnosťou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?