BotoEnviro: poraďte mi prosím

Všetkých Vás pozdravujem a zároveň chcem poprosiť majiteľov kotlov na pevné palivo zn.BotoEnviro o zdieľanie skúseností s týmto kotlom. Som zvedavý hlavne na osobné skúsenosti. Teda všetko to čo predajca a výrobca nenapíše. Asi najviac by som rád vedel dobu horenia v M 25 respektíve v M20 kúriacich na nomimálnom výkone. Toto je pre mňa asi najpodstatnejší fakt. Ďalšia zahmlievaná vec je predajcami spomínané terciálne spaľovanie... je to naozaj tak? je to možné v tej konštrukcii kotla? To je ten základ,ale samozrejme uvítam všetky postrehy od užívateľov týchto kotlov. Ďakujem Vám všetkým veľmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som to len videl .Majiteľ si ho po roku kúrenia nevedel vynachváliť.V porovnaní s Veismanom ktorý mal u rodičov bol jednoznačne lepší.
Odpovedať
BotoEnviro je kopia kotla Rojek KTP, a o nom uz najdes dost infomacii (napr. na tzb-info). Inac tieto 2 kotle su aj moji favoriti. Zoberiem ten, ktory najdem za lepsiu cenu.
Odpovedať
@quako2 tak fajn,ja som čítal že Rojek má dobu horenia v max.výkone 2hodiny. Ale fakt nikde sa neviem dočítať,ako dlho to horí v tom Boto Enviro... to naozaj nikto ešte neodmeral?
Odpovedať
Tak chlapi mam na chate Boto enviro combi 27 Pri rozohriatom systeme na maximalnom vykone a plne nalozenom miesanym drevom mi to hori 3,5 -4 hodiny! Ked vsetko uzavrem na noc tak 8 hodin a staci prilozit a ide sa dalej.
Odpovedať
@gkrivanek ďakujem,celkom slušne.. a to aj dosť mrzne teraz
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?