BOJLER OKHE 160 SMART

Chcela by som poprosit o vysvetlenie hodnot, uvadzanych v prilozenej tabulke. Nie je nam jasne preco bojler 160 l je hodnotami, tak odskoceny od predchadzajucich? Hlavne denna spotreba el. Energie, tepelne straty, doba ohrevu,. Uvazujeme nad kupou tej OKHE 160l, ale odradzaju nas hodnoty. Alebo si myslite, ze by stacil aj ten 125 l? Sme len 2 dospely ludia, raz za 4 tyzdne navsteva dcery z 2 malymi detmi na tyzden. Dakujem.
Odpovedať
@mimidlo staci 125, a NIE smart, ma zle referencie.
Odpovedať
@mimidlo Pouzivame OKHE 80 SMART 3. generacie - dve dospele osoby a zatial nikdy nebol problem s nedostatkom TUV. Denna spotreba 3 kWh. Otocny ovladac na zariadeni nepouzivam, ovladam ho vylucne cez tablet. Zatial spokojnost. Tabulky s tepelnymi stratami, ktore tu uvadzate su rozdielne od tych, ktore ma vyrobca na svojich strankach
Odpovedať
@user tabulka je priamo stiahnuta zo stranky vyrobcu 😕
Odpovedať
@mimidlo V technickej dokumentacii som nasledovnu tabulku: http://ohrievace-vody.heureka.sk/draz... Pri parametroch, ktore ma na stranke vyrobca by asi nesplnal ener. certifikat B. Ak kazdy den nenapustate vanu je zbytocny objem 160 L, ale kazdy ma ine navyky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?