Axialny ventilator Vort Notus

Profilova fotka
Dobry den, chcems a opytat ma niekto skusenosti s tymto typom ventilatora, resp znackou? Chcel by som to kupit na odsavanie do WC, cena je vyssia preto sa snazim zistit co najviac info. Jedna sa mi o to ze nechcem mat nejaky hlucny ventilator ktory mi po case odide alebo bude hucat nechutnym sposobom.
Odpovedať
@exiktm pozri aj Helios Minivent M1
Odpovedať
@exiktm alebo ZEHNDER ventilátor UNITY SMART HT 100 pre nepretržitú prevádzku s časovač. a snímačom vlhkosti
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za rady, ja to nepotrebujem na nepretrzitu prevadzku (aj ked chapem ze pokial je to na nu navrhnute tak to asi vydrzi dlhsie) snimac vlhkosti nie je potrebny nad dobehom rozmyslam aj ked nie je to podmienka. Paci sa mi ten Helios aj ked u toho Vort Notus vidim ako vyhodu montaz motora aj do potrubia.
Odpovedať
Profilova fotka
To niekto aj riesi typ ventilatoru? Ved podmienka je tichy a hotovo... ak sa do dvoch rokov pokazi vyreklamovat pripadne vyhodit a kupit novy... ako to ludia stihate riesit. Podla mna su v dome ovela dolezitejsie veci ako vrtula v stene :)
Odpovedať
Profilova fotka
Praveze radsej to budem riesit teraz a osadim tam nieco co m nebude otravovat neskor. Potom to vymienat, reklamovat a riesit dalsie veci okolo toho sa mi asi nebude chciet ;) a preco neurobit nieco hned poriadne? Co ked dam za tichy ventilator 40€ a ten sa pokazi prave po konci zaruky?
Odpovedať
Profilova fotka
Helios minivent je dobry ventilator,len odporucam k nemu aj dodatocnu tesnu klapku
Odpovedať
Je smiesne citat nazor cloveka ktorý sa očividne nerozumie. Výber ventilátora je veľmi dôkladná vec. Dizajn je druhoradý, zásadný rozdiel je v vzduchovom výkone jednotlivého ventilátora. Keď nebude dostatočný, ventilátor síce pôjde ale nebude spĺňať žiadny účel. Spoločnosť VORTICE drží náhradné diely na všetky ventilátory minimálne 10 rokov. Pred týždňom prišiel za mnou jeden pán že sa ešte ani nepresťahoval do domu a už mu nejde ventilátor že v čom vidím problém..Odkaz pre všetkých špekulantov je kľudne si kupujte lacné ventilátory ale na servis a náhradné diely zabudnite. A miesto jedného ventilátora čo stojí cca 140 e si kupujte radšej každé dva roky ventilátor za 40 e. Potom si každý môže začať kupovať aj protektory na auto veď to je jedno čo máte obuté hlavne že to ide. A do nádrže si pridávajte aj troska vody lebo tiež to pôjde a ušetríte :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?