Atrea Duplex 390ECV4.D s ovládačom CP19

Zdravim, mam toto navrhnute do svojho domu, zial na par forach som nasiel staznosti na hlucnost. Ma niekto doma tuto rekuperaciu a ako je to z pohladu subjektivneho hodnotenia hlucnosti ? Dik Paco
Odpovedať
Profilova fotka
Bacha hlucnost pri VZT je dost zasadny parameter, lebo ti co toto neriesia ju zvacsa vypinaju lebo im huci a taka RJ je na nic. Osobne mam taku co nepocujes aj ked si v noci v tichu meter od vyustky... Atreu som v prevadzke nevidel/nepocul, skus od predajcu vyziadat moznost ist si ju obzriet na nejaku ich najblizsiu instalaciu.
Odpovedať
Hlucnost zavisi aj od realizacie rozvodov, jednotka moze byt ok, napriek tomu rekuperacia huci. Silna jednotka mozno aj 520 a siroke priemery rur s tlmicmi hluku by hucat nemali. Samotna jednotka huci v technickej za dverami dost, v izbach je nehlucna.
Odpovedať
Mam Atreu Duplex 390EC4.D a mozem povedat ze ju nie je vobec pocut, momentalne ide na 30%, ked sa zapne svetlo v "spinavych" miestnostiach tak tu ide na 50%. V technickej miestnosti ju pocut ale tam si moze hucat kolko chce. Asi vsetko zavisi od realizacie ako bolo spomenute vyssie.
Odpovedať
Mam to v presne takej istej kombinacii. Ved pozri moj fotoblog. Samotnu jednotku, ked som pri nej tak samozrejme je pocut ale mam ju umiestnenu v technickej miestnosti, tak tam to nevadi. V izbach je hrobove ticho.
Odpovedať
Ja mam analogovu verziu 390EC4.A. Vsade pevne rozvody a po nainstalovani ju bolo dost pocut. Na plny vykon som mal pocit, ze u mna pristava americka letka. Po nainstalovani tlmica je to takmer nehlucne, malinko ju pocut len pri vyssich vykonoch a aj to len odsavanie, lebo tuto vetvu som nechal bez tlmica hluku. Vela ludia dava na vyvody sonoflexy, tie vedia zadrzat vela hluku.
Odpovedať
@abobo a ty mas aky RJ? Myslim typ a aka je prevadzka?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?