Aký KRB ? ...tipy na dodanie a montáž krbu s vývodmi....

Zdravím, chcel by som vás poprosiť o radu. Idem stavať dom, kde bude krb s vývodmi na kúrenie do ďalších izieb. Nemám skúsenosti s niečím takým. Chcel by som Vás poprosiť o tipy na niekoho kto sa tomu venuje, dostatočne tomu rozumie a vedel by niečo také spraviť. Dom bude stáť v okrese Púchov. Ďakujem
Odpovedať
@taibr Tu si nájde nejakého v tvojom okolí a oslov ho. Prípadne môžeš aj 2-3. http://www.cechkachliarov.sk/zoznam-k... Najprv by ale bolo dobré si niečo o krboch naštudovať na nete, aby si aspoň ničo rozumel tomu, čo ti bude vysvetľovať.
Odpovedať
@taibr prečo práve krb na vykurovanie celého domu, a ked už tak si o tom ozaj všetko naštuduj,nie je to malá investícia a porovnaj s ostatnými systémami.naviac dom bude musieť byť po r. 2020 pasív bude stačiť výkon do 2-3 kW tak bude úplne mini,časté prikladanie, veľmi malé sklo a to na relax už veľmi nie je.
Odpovedať
Hlavne vykurovanie bude podlahove, (dom tehlovy so zateplenim) krb by bol pre vykurovanie v prechodnom obdobi preto tie rozvody do izieb a navyse ma to svoje caro.....
Odpovedať
Caro to ma, to ti musim dat za pravdu. Tiez mame krb a to rozhodnutie by som nemenil, lebo to ma vela do seba. No pre to aby si si uzival to caro ako si to nazval, tak je dost podstatne aby krbova vlozka bola kvalitna a aby bola aj kvalitne obostavana, aby aj tie rozvody boli urobene tak jak maju byt. Cize moj nazor na toto je taky, ze najvhodnejsie je najst si firmu, co ti poradi aj s vyberom krbovej vlozky a aj ti ten krb urobia, ze to budes mat v podstate akoby bez starosti 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?