Akú značku krbovej vložky kúpiť?????

Profilova fotka
prosím o radu akú krbovú vložku mám kúpiť do malého bungalovu -71 m2.Myslím ,že by mohla stačiť cca 8 kw.Bude sa používať občas ,teda nie na stále kúrenie ,ako záložný zdroj k el.podlahovému kúreniu a pre atmosféru cez sviatky ,cez víkend.Ďakujem za názory a rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@edassade možno sa do danej témy moc nevyznám ale skúsim... Kvalitnú, účinnú, tesnú, bezpečnú, spoľahlivú, s kvalitným servisom, peknú a dizajnovo lahodiacu oku vašej polovičky :) Výkon neriešte príliš... ten prinesiete v košíku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@reward môžete trochu konkrétnejšie?Na občasné použitie ,takže v nejakej prijatelnej cenovej relácii a niečo aj rozmerovo primerané ,aby to v tej obyvačke(4,15x5,8m) nepôsobilo ako kamión v garáži
Odpovedať
@edassade nasiel si vhodnu krbovu vlozku?Taktiez riesime krb a paci sa nam Supra Taranis 76D,ale je dost draha,takze este uvazujem nad Blanzek Optim7.
Odpovedať
Profilova fotka
bože, dalsia tema o tom istom.. ludia , preco nepouzivate forum a nespytate sa v existujucich temach? Ano, som zla, ale uz je tu takychto tem aspon 10 :-(. Staci si ich najst cez forum, dat tam konkretnu vasu otazku a je to.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjanuskats zatial nie ,ale už je najvyšší čas,teraz riešim strop-sadrokartón a potom nasleduje krb.No a potom dlažby,sanita,atd.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?