Ako ste upravili vodu do podlahového kúrenia?

Zdravím, hľadal som v diskusiách ako upraviť vodu do podlahového kúrenia, no nenašiel som dostatok informácií. Môžte sa prosím podeliť o svoju skúsenosť s vyplachovanim systému pred prvým napojením a najmä s úpravou vody pred plnením do podlahovky? Aké pripravky ste použili? Budem mať mosadzný rozdeľovač, 8 okruhov s celkovou dĺžkou cca 600 metrov PEXa rúrky 17x2. Vďaka za všetky rady a skúsenosti
Odpovedať
Riadne preplachnes vsetky okruhy cez ponorne cerpadlo z nadoby, kedy vyplavis necistoty a vzduch z rurok. Takto to spravis vo vsetkych okruhoch jednotlivo. Ked mas system napusteny, tak cez filter pevnych castic nalejes do systemu inhibitor Q700.
Odpovedať
Pred prvym napustenim netreba robit nic, pri tlakovani systemu mozete pouzit : https://www.domintex.sk/uprava-vody-p... v realite sa najcastejsie stale ale pouziva obycajna voda... podla mojho nazoru, na jeden RD staci zmiesat 5lit. bandasku s obycajnou vodou. Nemusi to byt napustene len touto kvapalinou ale urcity podiel v systeme na zivotnosti tomu pomoze.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?