Ako ste spokojný s podlahovým kúrením od Thermopolu?

Robila vam niekomu podlahovku firma Thermopol Galanta? Robia z vlastnych trubiek Oxiflex rozmer 20/2. Mate niekto skusenost s nimi v poslednom case? Boli ste spokojny? vdaka jm
Odpovedať
Profilova fotka
V poslednom čase nie, ale boli medzi prvými, mali dobrú organizáciu práce, prvý dom som staval s nimi pred pätnástimi rokmi.Ráno prišli o desiatej, o štvrtej išli preč, dvojpodlažný dom 2x120m2, poupratované, zbytky odvezené.
Odpovedať
vdaka. Hm, 15 rokov je vela, sa mohlo vela zmenit. Ma niekto cerstvejsiu skusenost? vdaka jm
Odpovedať
Profilova fotka
@jurajm odpovedala som Ti na Filipovi :), videla som dopyt i na O stavbe.... máme od nich robené kúrenie v lete, teraz prvú zimu šlape... zatiaľ spokojnosť. Pán z Komandoru keď bol zameriavať laserom skrine, tvrdil že tak rovný poter ešte nevidel :)). Tiež pýtal kontakt.
Odpovedať
Aké majú ceny?
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejka neboli najlacnejší (rôzni "odborníci" dávali CP lepšie), ale u nás rozhodli referencie. Firma čo funguje na trhu viac ako 15 rokov už zárukou kvality pre mňa je. Na podlahovke som nechcela šetriť s rizikom nekvality. Poznám domy kde robili svojpomocne, veď to je jednoduché :-p a potom sekali poter alebo úplne zle im to funguje (nesprávne nadimenzované). A cena? Voči pôvodnej CP sme sa ešte dohodli na zľave,... všetko je to na komunikácii.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?