Ake vykurovanie je najlepšie ?

Ahoj, vedeli by ste na prosim odporucit niekoho kto by nam vedel poradit/vypocitat ake vykurovanie je pre nas najvhodnejsie? Rekonstruujeme staru chatu. Dakujem
Odpovedať
@puserla ako sa tam kúrilo do teraz? Je tam elektrina a plyn?
Odpovedať
Profilova fotka
@puserla toto je vec na projektanta
Odpovedať
Profilova fotka
http://vytapeni.tzb-info.cz/tabulky-a...
Odpovedať
Na chatu najlepšie drevo a dobrý krb. Ale to ej otázka ako často ste tam veľkosť a iné veci ktoré nepoznáme.
Odpovedať
Profilova fotka
@puserla skus oslovit @blacksr tu na MS ;-)
Odpovedať
@jakino iba elektrina, a je tam krb
Odpovedať
@jumt no krb tam mame, ale problem je ze on vykur len tu hlavnu cast a spaciu cast taku kupelni napr nie. A tiez nie vsetkym sa chce stale prikladat.
Odpovedať
@richard71 dakujem, bohuzial sa mi neda jej napisat
Odpovedať
@jakino síce neviem rozlohu, stavebný materiál ani zateplenie, ale skúste pouvažovať nad kúrením klímou. Ak si to nevieš predstaviť, príď sa pozrieť do mojej drevenice ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@puserla preco? zrusila si profil?
Odpovedať
@puserla Tak ja mám kúpeľňu kúsok od krbu a cez prieduch ju pekne prehreje a aj izby ale tam už je napojení ventilátor aby tam hnal teplý vzduch. A prikladám raz za čas keďže tam dám aj viac ako 40cm polená a tie horia pekne dlho. Ale tak keď chcete niečo inšie tak potom máte veľký výber. Buď elektrický kotol na vodu a spraviť rozvody na radiátory(môžete aj prepojiť cez vodníka s krbom) alebo potom elektrické konvektory,fólie,infra panely. Zaleží či aj máte dosť miesta na inštalácie zaradení. To máte veľa na výber určite sú blízko dáke chaty tak sa spýtajte ako to riešili.
Odpovedať
@richard71 netusim
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@puserla No to ma zaujalo, že sa jej nedá napísať... Lebo ja som to skúsil a normálne mi to odišlo... ;-) Ale k téme: krb je, funguje... A tie ostatné priestory by som dokuroval olejovými elektrickými radiátormi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?