Aké máte skúsenosti s Devicell dry podlahovým kurením?

Zaujímali by ma Vaše skúsenosti s podlahovým kúrením Devicell dry. Kúpili sme maly domček , kde je možnosť len el. kúrenia a rozmýšľame nad touto možnosťou. Zdieľanie každej osobnej skúsenosti je vítané.
Odpovedať
Profilova fotka
@martin144 skusenost nemam, ale ak je cena za m2 50 eur, tak asi osobne skusenost mat asi nikdy nebudem. ak chcete mat nasucho a nevadi vam elektricke kurenie, tak radsej popozerajte po infrapaneloch na strop, alebo el. folie. na folie mozte tiez rovno ukladat drevenu dlazbu a niektore laminaty, alebo vinilovku. to devicell je nekrestansky drahe.
Odpovedať
Profilova fotka
@martin144 nie je mi jasne co potrebujes dosiahnut, v dome nie su urobene potery ?
Odpovedať
Dom je komplet hotový aj s potermi a podlahami. Kúrenie bolo doteraz riešené krbovou vložkou s prieduchmi a el. ,konvektormi. Chcel by som tam dať el. podlahové kúrenie rovno pod podlahovú krytinu zn.Devicell dry. Z tohoto dôvodu by som chcel vedieť aké sú skúsenosti s týmto riešením.
Odpovedať
Profilova fotka
@martin144 Ale pokiaľ dobre čítam, tak "Devicell dry" nie je kúrenie, ale inštalačná doska, navyše svinsky drahá, navyše ak už máš definitívne potery, NAŠŤASTIE u Teba nepoužiteľlná. Tebe by sa hodili buď infrapanely, alebo - ak trváš na vykurovanej podlahe - vykurovacie fólie http://www.fenix.sk/sk/ecofilm-f-foli... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@leonardom -ma pravdu bud infrapanely laebo ta podlahova folia. Prvotnr lacnejsie su panely. Pri vypecte na miestnost mi vypocitali foliu 750€ s montazou, 470 bez montaze. Na tu istu plochu panel cca 250€, tak zvaz co Ti bude lepsie. Aj co sa tyka jednotlivej instalacie su panely jednoduchsie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?