Zúžená vaňa

Potrebujem vtesnat do malej kupelne vanu a sprchovy kut. Ako najuspornejsie riesenie som nasla zuzenu vanu a k nej prisluchajuci sprchovy kut. Nasla som Kaldewei, ale v clanku z roku 2006. V ziadnom katalogu to neviem najst. Nestretli ste sa s takym alebo podobnym setom,ktory do seba jednoliato zapada? http://bydleni.idnes.cz/i-v-male-koup... Je to v odseku atypicka klasika aj s obrazkom. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@irise Všetko sa dá. ;-) Ale ak by si to chcela riešiť v zmysle linku, čo si sem dala, prichystaj si násobky sumy toho, čo by stála "klasika".
Odpovedať
@leonardom nerozumiem, co je to vsetko sa da... Mas na mysli v hlave napady? Ja potrebujem konkretnu vanu a konkretny kut.
Odpovedať
Profilova fotka
@irise Veď ešte pogoogli a zistíš, o čom to je.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@irise ja by som to riesila normalnou vanou so sklenenou sprchovacou zastenou. Hento mi pride skoda miesta a penazi. Teda, pokial fakt nemas doma niekoho so zdravotnym problemom, ze mu robi probilem "nastupit" do vane. V tom pripade nieco taketo, ale ta cena (a to este nehovorim o tom, ze by si to k nam musela nejako dostat) http://www.ebay.co.uk/itm/The-Savanna...
Odpovedať
@maslenka47 toto je vana pre invalidou bezbarierova
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.vodoarm.sk/kupelnove-studi...
Odpovedať
@maslenka47 o tejto vani viem, ale ta cena :-. Ak nic nenajdem, tak asi to vyriesim vanou a k nej prilepime sprchovy kut obycajny v podlahe bez vanicky s uplne otvaracou zastenou. Sprchu potrebujeme pre babku a to bude asi najjednoduchsie a najlacnejsie riesenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?