Zrkadlová skrinka verzus zrkadlo a polička

Veľmi pekne prosím o radu,či dať do kúpelne zrkadlo a pod zrkadlo sklenenú poličku na veci,ktoré sa denne používajú alebo zrkadlovú skrinku. Nad druhou možnosťou som ani nerozmýšlala, kým nám to nenavrhla pani, ktorá nám bude robiť návrh kúpeľne. Jednu zrkadlovú skrinku tam mali priamo v hotových kúpeľniach,tak som to odmietla,lebo sa mi to nepáčilo. Pani však povedala,že sú aj iné. Ja som o tom ani počuť nechcela, no teraz uvažujem,či je lepšie obetovať zrkadlo a mať tam zrkadlovú skrinku,alebo je bežné,že v nových kúpeľniach sa ešte dávajú aj poličky pod zrkadlo. Neviem,či je lepšie mať veci vystavené vonku,či nie je lepšie to mať v tej zrkadlovej skrinke a len ju otvoriť a všetky veci sú tam schované. Prosím, poraďte,ako ste si to dávali do nových kúpelní. Budeme mať dve kúpelne,a tá naša s manželom bude taká menšia-takže miesta tam moc nie je a druhá pre deti bude väčšia,im to zatiaľ netreba riešiť,tam dáme určite len klasické zrkadlo. Ďakujem pekne za rady. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám zrkadlo a pod tým sklenenú poličku ,lezie mi to na nervy furt to leštím,furt je to zacápané,chcem si kúpit zrkadlovú skrinku a mať všetko v nej ,ináč ti na všetko padá prach a najviac ma vie naštvat muž ked si strihá fúzi pri zrkadle a šecky chlpky napadaju na tu sklenenu poličku pod zrkadlom,on to akože utrie ale ledabolo,len tiež hladám skrinku ktorá by sa mi tam hodila,pozri moj album jak mám kupelňu,tam kde je zrkadlo by som dala skrinku zrkadlovu,ale sú tam na boku lišty musla by mi tá skrinka presne pasovat medzi tie ozdobné lišty a ešte som taku nenašla ak leštím a leštím... :-)
Odpovedať
@lenulien Mam velku zrkadlvu skrinku (nad dvojumyvadlom) a neviem si ju vynachvalit. Tuzila som po takej uz davno, vo vsetkych "americkych" filmoch ju maju a je to ovela praktickejsie, ako policka - das tam viac veci, nesada na ne prach...
Odpovedať
@lenulien Dnes sa uz daju kupit velmi pekne skrinky. Ja osobne neznasam take s tymi delenymi zrkadlami a roznymi polickami. Mame taku velku s jednymi dvierkami so zrkadlom rozmeru 60x60 a prijde mi to velmi elegantne a nerusi to. Hlbka je asi 10cm a zmesti sa do nej vela potrebnych veci.
Odpovedať
Ak mas nervy vsetky tie serepeticky davat dolu z policky a utret prach a znova naskladat, daj si policku. Ak chces mat klidek a rychlo upratane daj si skrinku.
Odpovedať
My sme teraz prerabali kupelnu a dala som si len cisto zrkadlo. Nechceli sme zrkadlovu skrinku, pretoze by to posobilo tak mohutne a zmensovalo kupelnu. Dalej tam mame vysoku skrinku a jednu zavesnu skrinku, takze vsestko mame upratane tam. Len mydlo je vonku a je vidiet. Posobi to velmi cisto a upratane.
Odpovedať
@pivec Presne tak, ak už skrinku-kôly tej praktickosti,tak nedelenú a bez poličiek kôly prachu, máš úplnú pravdu. Ďakujem pekne. :-)
Odpovedať
@ververka Tiež preto rozmýšľam nad tou krinkou, aby to nepôsobilo mohutne, ale sú už aj také tenučké,že majú hrúbku len 5 cm-vyzerá to ako hrubšie zrkadlo a keď je veľké napr. 6x60,tak v nej sú aj 4 poličky a poukladá sa do toho dosť a keď je zrkadlo v celku a ešte sú aj také dnes s tým integrovaným osvetlením-taký pásik v skle,čo svieti,tak to vyzerá veľmi pekne a nezdá sa mi to mohutné,tak už začínam nad tou skrinkou rozmýšľať kôly praktickosti. Ďakujem.
Odpovedať
@atlaska Tak asi skrinku :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenulien ja by som zrkadlovu skrinku asi nechcela... jedine, ze by to bola nejaka super moderna dizajnova, alebo co... ale inak nie.. dost ich bolo v socializme, nejako sa mi prejedli, aj ked dnes su ine.... Skor by som si dala potom skrinku niekde vedla umyvadla a nad umyvadlo len to zrcko... tak to vlastne aj mame:)
Odpovedať
Decka maju skrinku, vyklapaciu hore, je to vlastne zrkadlo, len o hrubke 10cm. Starsi uz sa holi, vsetko okrem kefiek tam maju, + skrinku pod umyvadlom a maju to plne. My s muzom este nemame nic okrem skrinky pod umyvadlom, a na pulte polozene len zrkadlo, ale tych veci, ktore sa denne pouzivaju-kremy,lak na vlasy, antiperspiranty, parfemy, spirala,ceuzka,ruz, hrebene....neznasam to naukladane tam.
Odpovedať
@katrin21 Presne aj mne to pripomína socializmus, preto ju veľmi nechcem a viac sa mi páči len zrkadlo,ale manžel vymýšla,že máme malú kúpelňu,takže to by bol ďalší úložný priestor okrem šuflíkov v skrinke pod umývadlom. Jedinú som našla,čo by sa mi ako tak páčila /je to zrkadlo bez delenia, v celku, so zabudovaním osvetlením,taký pieskový svietiaci pásik vo vrchnej časti a je tenká asi 13 cm), ale radšej by som bola len za zrkadlo a okrem skrinky pod umývadlo ešte nejakú závesnú na stenu, no uvidíme,to musí byť dohoda a to je pri zariaďovaní domu veľmi ťažko sa dohodnúť. Sú veci, ktoré sa nám páčia rovnaké,no keď natrafíme na rozdielnu predstavu niečoho,tak to potom niekto musí ustúpiť a väčšinou som to ja,lebo manžel argumentuje cenou alebo lepším úžitkom a moja dizajnová stránka musí ustúpiť. :-| Ďakujem ti.
Odpovedať
@pivec Môžem sa opýtať prosím, aký je to výrobca tej tenkej skrinky, si písal, že 10 cm, ja som všade len nad 10 cm našla hĺbku. Najtenšiu som našla 13,9 cm. A strašne veľa je tých delených a to nie je pekné. Jednu som našla v celku sklo, zabudované osvetlenie-taký tenký pieskový svietiaci pásik na vrchu skrinky ale hrúbku má 13,9 cm, no tenšiu som nenašla. Ďakujem pekne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lenulien My mame z merkury marketu. A mas pravdu, ma vacsiu hlbku, skrinka ma 11cm plus k tomu dvierka a zrkadlo a hned je z toho 13cm :-( Takze sorry za zavadzanie ...
Odpovedať
@pivec Aha, nevadí, nič sa nestalo, len hladám čo najužšiu, keď už. Tak ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?