Zmestí sa mi WC do kúpeľne pri týchto rozmeroch?

Ahojte.. Potrebujem radu, či sa nám zmestí WC pri našej malinkej kúpeľni. Ideme dať sprchu, umývadlo a chceli by sme aj WC, pretože momentálne je na opačnej strane domu a nezmestí sa tam ani najmenšie umývadielko, čiže kvôli hygiene by sme to radšej dali do kúpeľne. Osobne s tým nemáme problém, sme na to zvyknutí mať WC v kúpeľni, len neviem, či tam bude dostatočný priestor okolo toho záchoda. Ak dáme sprchu 80 cm, tam vedľa sprchy je 76 cm miesta a neviem, či to stačí.. Na nete sú informácie veľmi rôzne.. Rozmer kúpeľne je 1900x1650.. Ďakujem za odpovede..
Odpovedať
Asi takto... Neviem teda, aky velky priestor je potrebny mat okolo zachoda.. Sorry za nekvalitny nacrt, to som len teraz narychlo nacmarala.. :)
Odpovedať
Pardón 85 cm miesta podľa nákresu, ale keď pridáme obklady a pod., tak to bude menej...
Odpovedať
Budem vďačná za každý názor..
Odpovedať
@andyfr Chodˇna túto stránku: www.navrhinterieru.sk, zaregisgtruj sa (ak si chceš svoj nákres uložiť a neskôr sa k nemu vrátiť) a môžeš navrhovať kúpeľňu. Urobíš si zákaldný pôdorys kúpeľne a potom už len kombinuješ. 80 cm sprcha je minimum, ak ti zostane na WC 80 cm, tak sa to dá napratať. Svokor má samostatné WC široké 70 cm a používajú ho už 30 rokov. Na tom pôdoryse môžeš skúsiť inak uložiť tie zariadenia. Treba sa s tým pohrať.
Odpovedať
@andyfr Treba presný náčrt, nie len takýto "z brucha". Treba presne na cm označiť dvere, okno, prívody vody, kanalizáciu a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfr stačí
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfr stačí to :)
Odpovedať
@chrobak7 @jan45 @mooomi Ďakujem za názory, my ho teraz máme oddelene, len je to také čudné, lebo je hneď pri vchodových dverách domu a kúpeľňa na opačnom konci domu a nijako nám tam nechce vojsť umývadlo, tak rozmýšľame to presunúť...
Odpovedať
Neuveris aj takuto kupelnu mam, na wecko este o 10cm menej, je to iba hostovska ale staci to. nechaj aj to druhe wecko, aj umyvadielko do neho das a a daj wecko aj sem. Tiez to male wc mame hned pri vchode , nechcela som ho /mame dalsie 4ks/ ale nelutujem ze je tam,vyuziva sa hojne.
Odpovedať
@atlaska Aj to ma napadlo, len neviem... Ked uz by som ho nechavala pri vchode, tak ci uz ho dat aj do kupelne... Lebo zase dilema, ze ked by bolo len to pri vchode, tak do kupelne by nam vysiel vacsi sprchovy kut ako 80 cm... Takze neviem ako to vyriesit... Okrem toho, este bude kupelna s WC dalsia na poschodi...
Odpovedať
Zalezi od podorysu aj od frekvencie pouzivania toho dolneho sprchaca. My sme mali kupelne hore, dole sa nik nesprchoval.
Odpovedať
@atlaska No my tam ten sprchac potrebujeme, lebo najprv budeme byvat len dole.. :) Ale urcite dakujem za rady.. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?