Zavesny klozet CLEANON a RIMLESS

Profilova fotka
Caute, rad by som si kupil zavesny zachod a rozhodujem sa medzi technologiou splachovania cleanon a rimlles..je ich este viacej ale tieto dva su myslim take naj... Mate skusenosti? Ktory poradite? Krasny den, Tomas.
Odpovedať
ved to je to iste, akurat kazda znacka si to nazyva inak :)
Odpovedať
Profilova fotka
Rimfree, Rimless, Cleanon vsetko je bezsplachovaci okruh pod roznymi nazvami. http://www.aquatermkupelne.sk/blog/3-... Vydumal to myslim IdealStandart, ale ako vyprsali patentove prava maju to vsetci (uz aj Cleanon=Cersanit=ekonomicke rozumej lacne/lowcost WC). Pozornost skor venuj zladeniu zavesneho WC setu (silne doporucujem Geberit) s tym, kolko vody to berie pri male/velke splachnutie. Top Wc maju aktualne spotrebu 2/4l bez spliechania. Ale ak mas odmedzeny rozpocet, tak radsej kup Geberit a misu po 5 rokoch vymenis (pri Cersanite urcite, lebo bude na vymenu).
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Geberit je najagresivnejsia nadrzka, to znamená, že voda z nej vyteká najprudsie. Preto môže pri niektorých typoch klozetov k vystreknutiu pár kvapiek vody von. Osobne odporúčam nádržky viega, grohe, alcaplast, je to hlavne o tlačítku, lebo to jediné z nádržky uvidíte. Čo sa misy týka najlepšie to má Laufen pod názvom rimless.kazda ich misa je otestovana. Osobne mám zo 7 wc ktoré užívam 3x misu cersanit - city,arteco,crea, 3x bidetovaci Laufen- rival, navia, inspira a nakoniec 1xkolo-nova pro. Nádržky 4xgrohe lebo majú pneumatické splachovanie, 3xlaufen pretože pri bidetovacom wc ak nepoužije s originál nádržky môže dôjsť k tomu že po otvorení sedatka ti bude narážať do tlacitka
Odpovedať
na geberit sa da kupit taky diel (vrtulka :) ) ktory spomali ten prud a nestrieka to potom
Odpovedať
@martini0911 ideal standart ma aquablade.... a dajme tomu ideal standart tesi s aquabladom je aj za rozumnu cenu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?