WC + bidet 2v1 REMO FE322 - skúsenosti

Profilova fotka
Poprosim, ak ma niekto osobne skusenosti- je to dobre riesenie, ci blbost ? Samostatne nevojde, a bidetovu sprsku mame teraz a nie to az tak komfortne.
Odpovedať
Profilova fotka
@kape za mňa je to dobré riešenie :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Dobrý deň, za ten čas niekto niečo nové? resp @kape ak ste kupili, ako ste spokojni? ďakujem za odpovede
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte. Ma niekto tento model ( napr. Creavit FE322) a vie povedat ci by siel do toho opat , alebo si radsej vybral osobitne WC a osobitne bidet? Juraj
Odpovedať
Keď už Bidet tak poriadny, rozmerovo je hlúposť inštalovať zvlášť Bidet a zvlášť WC Preto sme kupuli od stavebníka toto za 600€ http://www.eraj.sk/http-/www-eraj-sk/... Tak ako ho žena na začiatku zavrhovala a komentovala, tak si ho nevie teraz vynachváliť a kvoli tomu chodí vždy na horné vécko. Za mňa je tvoj výber odveci, nevidím ani predhrievanie vody čo môže byť problém, a skukni na link koľko ďalších funkcii môže mať také bidetové sedátko.
Odpovedať
@juraj700 my máme 2 byt.jednotkách 2 in 1,za mňa veľká spokojnosť,len ked kupuješ wc sa informuj,že ktoré sedátko je zhodné na tvoje wc,príprava stud.vody a kúsok od wc zásuvka je samozrejmosťou,máme teraz nové VB 3100S , 306 e a druhé Aqua Clean.
Odpovedať
Profilova fotka
Remo nepoznam, ale mozem len potvrdit, ze je to urcite praktickejsie 2v1 - elektronicky bidet, my sme dali v roku 2012 (pri stavbe domu) korejsky USPA 6035Cx. Pozerali sme vtedy aj Geberit-y, ale tie stali 4-5x viac s rovnakymi parametrami. Vtedy sme si povedali, ze keby hned mame po 2-3 rokoch menit, tak za tu cenu sa to oplati (v porovnani s AquaClean od Geberit). USPA stal okolo 600e tusim a dodnes funguje super - cize uz 8.rok. Treba dat len pozor na vodny kamen, ak mate vodu tvrdu, treba castejsie cistit kamen v tryskach...
Odpovedať
@sidzej to máte ten čo my. Máme tvrdú vodu, bude treba niečo riešiť??
Odpovedať
Profilova fotka
@janopopovec Nic zvlastne, len pravidelne dajte obe trysky do octu, nech sa vam kamen rozpusti. My to robime tak raz za mesiac - na dialkovom je tlacitko cleaning, trysky sa vysunu, daju sa zlozit jedna aj druha (ked stlacis znovu Cleaning). Treba si zapamatat, ktora je hore a ktora dolu (jedna ma tusim 3 dierky a jedna 5 ak si dobre pamatam). Ak to robit nebudete, tak sa to zanesie a prud vody bude ovela slabsi resp. ziadny 🙂
Odpovedať
@sidzej Dik, to ze sa vysuvaju servisne som vedel, ale ze sa daju odpojit nie... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janopopovec Staci povytiahnut na konci a vysunu sa...hodis na noc do octu, rano preplachnes a su ako nove 😉
Odpovedať
..Dik za odpovede, lenze ja som myslel nie bidet vstavany do sedatka, ale misu zo vstavanou tryskou.. Nieco taketo: Ma s tym niekto skusenosti?
Odpovedať
@juraj700 ...tiež sa rozhodujem...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@juraj700 mame creavit, iny model, ale principialne je to to, co si dal. Za mna maximalna spokojnost, nelutujem, ze sme sli do toho.. urcite je to lepsie, ako osobitny bidet a WC
Odpovedať
Dik. My este zvazujeme Geberit aqua Clean 4000 bidetove sedatko. To stoji asi 470Eur+Misa , kombinovane WC s tryskou asi 390 eur. Nema este niekto s tymito typmi skusenosti ?
Odpovedať
@juraj700 my sme tiež zvažovali aj možnosť sedatka, ale jednak cenovo to je už dosť veľa a vzhľad tiež nič moc.
Odpovedať
@marta2610 a ktory z tych co mate sa vam pozdava viac? My zvazujeme Geberit aqua clean 4000 alebo Sapho inus ub7035..
Odpovedať
@sidzej napriklad Geberit aqau clean 4000 stoji teraz okolo 500eur , Sapho 7035 ( myslim ze to je to iste ako USPA ) asi 570 eur. Sapho ma ovladac a viac funkcii, Geberit je zakladny model. Tazko sa aj rozhodnut ked som ani jeden nikdy nevidel. Ktory by si si vybral?
Odpovedať
Profilova fotka
@juraj700 Geberit asi pochopil, ze im korejci a cinania uz dost konkuruju. Tie modely za 500-600 mali uz vtedy funkcie ako Geberity za 2000 - to bolo v roku 2012, ked sme my stavali. Tieto nove modely nepoznam, ale asi dali nejaky entry level ako ten AC4000. Ovladac na stene je praktickejsi (podla mna) nez ten co je vedla sedatka zabudovany. Treba len baterky menit obcas. Funkcie: Zeny si pochvaluju ked su sedatko a voda vyhrievane (da sa nastavit teplota), najma v zime samozrejme. Potom uz treba len kvalitny oplach/trysky. Vsetky ostatne opicky su podla mna zbytocne a vela z toho je marketing (ako napr. osusovanie/fukanie, odsavanie zapachu cez filter a podobne). My to mame vsetko, ale stacilo by to vyhrievanie a dobry oplach s lahkym cistenim (ako som pisal vyssie, ked sa trysky zanesu kamenom, tak tlak klesne).
Odpovedať
@juraj700 aqua clean 4 000 je lepší,taký.pevnejší.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?