Výška závesného wc

Profilova fotka
ahojte, chcem sa opýtať, aky musi byt minimalne ten murik za zavesnym wc, vzhľadom na to, ze máme wc pod oknom. bola by som veľľľmi rada keby mi niekto zmeral vysku toho muriku. dalej sa chcem opýtat ci to moze byt aj zo sadrokartonu a ako daleko od steny je stred rury na odpad..... dakujem pekne :-D :-)
Odpovedať
@angie1301 ak chces do sadrokartonu, potrebujes konstrukciu urcenu do sadrokartonu. tu je rozmer pre geberit duofix http://www.geberit.sk/web/appl/sk/wcm... napr Grohe ma aj nizsie konstrukcie, 1m a 0,82m http://www.grohe.com/sk/7351/bathroom...
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla dakujem ano myslim aj s tou konstrukciou :)
Odpovedať
@angie1301 pozri si http://www.alcaplast.sk/produkty/preh... majú viacero variácií , kvalitou je to isté ako geberit a je aj lacnejší . ak ideš montovať priamo na stenu tak potom od steny po stred rúry čo ide zo zeme má byť 56 mm a na ten môžeš priamo dať lepidlo sieťku a aobkladačky , čiže ti to navýši len o toto. resp. ak je okno nejako nízko tak majú aj na toto modul A100/850 Alcamodul vhodný pod okno. ja osobne mám od nich wc modul už cca 2 roky a moc som spokojný .ak budeš mať nejakú otázku napíš.
Odpovedať
Profilova fotka
@raz0r1911 dakujem velmi pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?