Vyoseny odpad pod umyvadlom

Zdravim, chcem sa spytat ako sa da riesit napojenie umyvadloveho sifonu v kupelni na odpad, ktory nie je v strede umyvadla, ale je vyoseny. Pocul som ze flexibilna plastova trubka nie je idealna. Chcem sa preto spytat, ako by sa dal napojit klasicky sifon s rovnou trubkou. Da sa dat na odpad nejake koleno a sifon "natocit"? Dakujem za odpovede.
Odpovedať
Nahriat rurku a prihnut. Fenom to moc nejde, ale teplovzdusnou pistolou na nizsiu teplotu celkom v pohode. Len treba dat pozor aby moc nezmakla
Odpovedať
Aj kolienko sa dá použiť. 15-30º. Dokonca som raz v Merkury videl aj biele. Inde sú najbežnejšie sivé. Akurát sa nebude musieť dať naň navliecť krytka...
Odpovedať
Profilova fotka
Trubkovy chromovy sifon - tiez to nie je idealne, ale aspon to ako tak vyzera. Ale vies to posunut max o nejakych 6 - 7 cm.
Odpovedať
alebo plastový tzv. priestorovo úsporný sifón vieš takisto vyosiť. ak to bude skryté v skrinke, tak to je podľa mňa najlepšie riešenie, pretože je to lacné a funkčné. Pozri polosifón sifón alcaplast - a434 http://www.alcaplast.sk/sk/vyrobky/si... S tým to vyosíš aj o väčšiu vzdialenosť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?