Výmena vane za sprchovací kút

Vedeli by ste mi niekto prosím poradiť sprchovaciu vaničku? Rozhodli sme sa v byte zrušiť vaňu a chceli by sme ju nahradiť sprchovacím kútom. Ak máte niekto nejakú skúsenosť s niečim takýmto, budem veľmi rada, ak nám poradíte.
Odpovedať
Cez leto sme kúpili byt, v ktorom sme okrem iného prerábali aj jadro. Dávali sme sprcháč- nechcela som podmurovávať, tak sme dlho zháňali vaničku, ktorá by vyhovovala nášmu vodárovi- problém bol v odpade. Nakoniec sme našli túto : http://www.caplast.sk/katalog-2013/ka..., strana 10...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme vyhodili rohovú vaňu, ktorú osadil bývalý majiteľ nášho bytu a ešte ju aj na 20 cm obmuroval. Z malej kúpeľne tak spravil ešte menšiu. Ja som pôvodne chcela murovaný sprchovací kút, ale našli sme sprchovací box za fajn cenu, tak sme nakoniec kúpili ten. Bol trochu problém s odpadom, tak sme ho museli vypodložiť, ale už sme si zvykli a zase nie je tak vysoko, aby bol problém tam vkročiť. Na údržbu je možno horší ako vaňa, ale malé deti čo by sa kúpali už nemáme a aj tak sme sa vždy viac sprchovali ako kúpali, tak to bola dobrá voľba. Odporúčam.
Odpovedať
@skvareninoval ďakujem za reakciu. pozerali sme s manželom túto stránku. Chceli by sme sa presvedčiť, či sú tie produkty, tak kvalitné ako sa píše na stránke? Či sa naozaj neprehýbajú?
Odpovedať
@jane1506 My tiež budeme prerábať,teraz máme sprchový kút,ale ideme si kúpiť samotnú sprchovaciu hlavicu do zeme dáme mriežku a na mieru nám spravia kalené dvere nie sme spokojní sprcháč dole čo sú tie kolajničky celé sa to teraz pokazilo ledva sa nám to dá zatvoriť,takže sprcha veľmi som spokojná,ale treba si vybrať trošku kvalitnejší my ho máme cca 6-7 rokov nie je to Poľský výrobok a predsa nebol ten naj,naj.My sme,ale v dome.
Odpovedať
@jane1506 my ju zatiaľ testujeme od septembra- ja mám 50 kg, muž cez 100, starší syn cez 50 a mladší do 20... vanička drží. Vyzerá byť kvalitná, len aby som niečo nezakríkla... keď nám ju predavačka odporučila a spĺňala "predstavy" nášho vodára, tak sme neváhali a brali...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?