Vstup do kupelne cez vstavanu skrinu

Dobry den, planujeme prerabku kupelne - islo by o zmensenie, a priestorovo nam ako najlepsia moznost vychadza pred vstup do kupelne dat vstavanu skrinu, cize skrina by "obopinala" vstup do kupelne, ktory by bol bez dvere a vchadzalo by sa vlastne cez posuvne dvere vstavanej skrine. Mate niekto taketo riesenie? Bojime sa hlavne o pripadnu vlhkost, ktora by mohla nicit dosky satnika...
Odpovedať
@zuzska1 urobne normalne dvere do kupelne a to cast urobite mensi satnik
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzska1 skor by som dala normalne dvere a schovala och do do skrinovej steny. Aby boli akoze skrina a budu to dvere do kupelky. Co hluk, pachy.... zamykanie???
Odpovedať
@zuzska1 zalezi na tom akej povrchovej upravy bude skina. dnes sa dosky strekaju, foliuju a pod... riesenie ako take je super, o materiale sa porad so stolarom. neviem aky mas nabytok v kupelni ale tiez je z niecoho vyrobeny, vsak? skrinky su asi z rovnakej drevotriesky o akej uvazujes aj pre satnik... ja mam v kupelni napr. aj komodu z IKEA typ MALM a jedna kocka sa ma tu pytala ako to komoda zvlada. Je tam 5 rok a super, nic jej nie je a to si toho v tej kupelni uziva - vykyvy teplot i vlhkosti. Takze netreba sa bat, len treba zvolit adekvatnu povrchovu upravu. dobry material pod nou tiez. co sa tyka zatvarania / zamykania a pod, ak ide o kupelnu v spalni neriesila by som to. ak ide o spolocnu kupelnu zvazila by som mozno aj inu alternativu. ale vy viete najlepsie ako doma fungujete a ci by to pre vas bol alebo nebol problem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?