Vrtak do pevneho obkladu?

Neviete poradit nejaky vrtak do pevneho obkladu? Skusal som viacere a vsetko sa zahrialo a odislo...je to pevna dlazba hrubky asi 1cm, ktoru pouzivam aj obklad..
Odpovedať
@radoslavc Však vidiový, do betónu. Akurát potrebuješ vŕtačku s mechanickým príklepom, nie pneumatickým, aby si nerozbil dlaždicu. Alebo kúpiť diamantový vrták. https://www.google.sk/search?q=diaman...
Odpovedať
@radoslavc ..zájdi do obchodu železiarstva a tam sa spýtaj...Kúpiš kľudne vrták špec. na obklad ktorý vieš dať do obyč.vŕtačky nemusí byť SDS stopka...Ale kľudne aj ako píše chrobák7 ;-)
Odpovedať
Toto je do skla aj do obkladu, stoji to 2-3€, vydrzi podla typu obkladu cca 10 dier. Ked vrtam, chladim ho tak, ze prilozim mokru spongiu a necham stekat vodu na vrtak. Vrta sa nizkymi otackami.
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc ja osobne pouzivam toto https://www.naradie-rubi.sk/c/vrtanie...
Odpovedať
@kejsix toto po 3 dierach odislo... @majkoj vdaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@majkoj ahoj, koľko dier zvládne vyvrtat tento vrtak? My to na jednu kúpeľňu s WC potrebujeme. A aj vykruzovace sú dobré? @radoslavc skúsil si tie rubi vrtaky?
Odpovedať
@radoslavc ja používam diamantový easy gress. Vydržal možno 20 dier a ma vodné chladenie takže ani sa neprasi. Vidiovi do obkladu s mechanicky priklepom to som ešte nepočul co píše iný diskuter. Podľa mňa s priklepom by tu dlažbu rozmlatil aj s mechanickym
Odpovedať
Profilova fotka
@janahu7 20-30 podla hrubky obkladu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?